Senior prosjektleder

Norsk Riving AS er et entreprenørselskap med 3 eiere, hvorav BIR er hovedeier. Vi holder til i Bergen, men vi utfører prosjekter over hele Norge. Vår kjernevirksomhet er alle former for rivearbeider, med fokus på miljø, ombruk og sirkulær økonomi. Vi utfører også tradisjonelt entreprenørarbeid. Våre oppdragsgivere er offentlige, privat næring og privatpersoner. Norsk Riving AS har sentral godkjenning innenfor prosjektering og utførelse. Vi har alle nødvendige tillatelser og sertifikater som kreves for miljøsanering, asbestarbeider m.m. Vi er 15 fast ansatte og selskapet har god økonomi.

FirmaNorsk Riving
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist29.11.2020

Norsk Riving AS er en solid entreprenør med rivningsarbeid som kjernevirksomhet, med stadig økt fokus på ombruk og sirkulærøkonomi. Vi er et selskap i BIR- konsernet og definerer oss gjerne som en hybrid mellom entreprenør- og konsulentvirksomhet. Vi vektlegger god ledelse og prosjektadministrasjon ved gjennomføring av våre prosjekter.

Vi har et engasjement for å bidra til at samfunnet endres fra bruk og kast til mer miljørettet ombruk. Et ombrukssamfunn vil på sikt være mer lønnsomt ved bedre ressursutnyttelse, noe som igjen vil bidra betydelig til redusert materialproduksjon og påfølgende lavere avfallsmengder og mindre CO2-utslipp. Vi er engasjert på ulike arenaer for å formidle vår kunnskap og erfaring om sirkulærøkonomi og ombruk i praksis. Se gjerne nylig reportasje om oss på NRK knyttet til dette tema - https://www.nrk.no/ingvild-testet-sirkulaer-okonomi-i-praksis-1.15125257

Vi opplever at vi har et godt omdømme, har en stor og økende etterspørsel etter våre tjenester og ordretilgangen vokser. Vi har nå igjen behov for å styrke oss for å fortsatt kunne holde høyt fokus på videre utvikling og vekst.

Vi ser etter en engasjert og ansvarlig ressurs som vil være med å bidra i vår videre utvikling. Du må ha høyere formell utdannelse og relevant erfaring som gjenspeiler den rollen du skal fylle som sentral i bedriftens videre utvikling. Prosjektledererfaring med praktisk innsikt og organisatoriske evner vil vektlegges. Du vil inngå i bedriftens ledergruppe og for den rette kandidat vil det kunne åpnes for medeierskap i fremtidig verdiskaping.

Utover lønnsbetingelser kan vi i tillegg tilby gode pensjons- og personalforsikringsordninger.

Sjekk oss gjerne på https://www.norsk-riving.no/, men vi gjør oppmerksom på at vår hjemmeside er under utvikling og vil snart bli endret. Du finner oss også på sosiale medier - Facebook og Instagram. Du kan også ser mer om vårt morselskap www.bir.no

Du er velkommen til å kontakte vår samarbeidspartner på rekruttering, Garuda, for en konfidensiell og uforpliktende samtale.

Arbeidsoppgaver

Prosjektgjennomføring, som innebærer prosjektledelse fra tidligfase til ferdigstillelse - herunder prosjektledelse, prosjektering, planlegging og økonomistyring. I tillegg vil rollen være sentral når det gjelder videreutvikling av bedriften og våre tjenester.

Kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen bygg- og anlegg.
  • Relevant og god erfaring - gjerne fra anleggsbransjen, og med god entrepriseforståelse.
  • Faglig dyktig med god evne til å forstå forretningen og se utviklingsmuligheter.
  • En fordel med erfaring fra prosjektering av miljøsanering og riving.

Personlige egenskaper

  • Selvstendig og faglig trygg.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.
  • God evne til å skape relasjoner, både til eiere og samarbeidspartnere.
  • Miljøbevisst med gode holdninger og høy arbeidsmoral.

Vi tilbyr

  • Store påvirkningsmuligheter i et nytenkende selskap med fokus på utvikling og miljø.
  • Rolle i ledelsen.
  • Mulighet for eierskap.
  • Godt arbeidsmiljø.

Kontaktperson

Jane Torsvoll

Bedriftsrådgiver Garuda

Telefon 948 06 889

Johnny Færøy

Bedriftsrådgiver Garuda

Telefon 908 47 261

Søk stilling

Vis flere stillinger: