Rådgiver geoteknikk, Molde

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist11.01.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Molde møter du et solid og godt flerfaglige miljø innenfor veg, arealplan, landskapsarkitektur, miljø, konstruksjon, akustikk og brann. Vi har økende etterspørsel etter våre tjenester, og nå søker vi en stødig geoteknikkrådgiver som kan ta fagansvar i spennende og krevende prosjekter og styrke fagmiljøet internt. Du får også en viktig rolle med å engasjere oss enda mer lokalt for å utvikle regionen i tråd med fremtidige behov. I Molde jobber vi tett med våre gode kolleger i Trondheim, en storregion med rundt 165 engasjerte medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Som geotekniker i Sweco vil du jobbe tett med kundene for å finne kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger. Du blir en del av et særdeles godt arbeidsmiljø som vi er veldig stolte av. Hvis du er selvstendig og beslutningsdyktig, deler egen kunnskap og er i stand til å tenke nytt, har du et godt utgangspunkt for å lykkes. Du må gjerne ha noen års erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

  • Geoteknisk vurdering og prosjektering.
  • Du blir fagansvarlig i tverrfaglige prosjekter, med ansvar for koordinering og kommunikasjon på tvers av fagmiljø i Sweco, dokumentering av framdrift, kvalitetssikring, økonomi og leveranse.
  • Du bidrar til å utvikle geoteknikk som fagområde i Sweco, særlig innenfor fundamentering, spunt, peling og grunnforsterkning.
  • Du er sentral i tilbudsarbeidet.
  • Du bidrar til å etablere og videreutvikle Swecos tjenester og kundeforhold innen geoteknikk, særlig overfor entreprenørbransjen.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/M. Sc. eller har annen relevant utdannelse.
  • Du har relevant yrkeserfaring. Erfaring fra entreprenør og med gjennomføring og oppfølging av felt- og laboratorieundersøkelser vil telle positivt.
  • Du er en dreven bruker av ulike prosjekteringsverktøy.
  • Du er opptatt av gode kundeforhold og har et godt nettverk.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: