Rådgiver VA, Molde

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist11.01.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Molde møter du et solid og godt flerfaglige miljø innenfor veg, arealplan, landskapsarkitektur, miljø, konstruksjon, akustikk og brann. Vi har økende etterspørsel etter våre tjenester, og nå ser vi etter en stødig VA-rådgiver som kan utvikle VA-faget og bidra med din faglige tyngde i prosjekter sammen med kolleger og kunder. I Molde jobber vi tett med våre gode kolleger i Trondheim, en storregion med rundt 165 engasjerte medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi jobber tett med kundene for å finne kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger. Dersom du er en engasjert lagspiller som forstår helheten og tverrfagligheten i prosjektene, har du et godt utgangspunkt for å lykkes. Du viser initiativ tar ansvar og får ting til å skje, og har godt humør, også i krevende situasjoner. I Sweco prioriterer vi trivsel og muligheter for å ta nye steg fremover høyt, og gjennom et bredt spekter av oppdrag, vil du ha store muligheter for å utvikle deg faglig og personlig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

  • Du blir engasjert i prosjektering, prosjekteringsledelse og prosjektledelse.
  • Du planlegger, dimensjonere og prosjekterer prosessanlegg, ledningsanlegg og kummer, utarbeider overvannsberegninger og løser dagens og morgendagens utfordringer knyttet til overvann.
  • Du utarbeider tekniske løsninger og beskrivelser for VA-anlegg i ulike bygg- og anleggsprosjekter.
  • Du bistår i tilbudsarbeid og andre markedsrelaterte oppgaver.
  • Sammen med kunden identifiserer du behov, finner gode løsninger og konkretiserer prosjekter, og du følger opp kunden i alle faser av prosjektet.
  • Du holder deg oppdatert i bransjen og knytter kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen vann- og avløpsteknikk
  • Du har kunnskap om normer og standarder for VA-prosjektering
  • Du har bransjeerfaring og minst tre års relevant erfaring knyttet til prosjektering av ledningsanlegg, overvann eller prosessanlegg
  • Du har gode kunnskaper om tegne- og beregningsprogram
  • Du snakker og skriver godt norsk

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktperson:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: