Landskapsarkitekt, Molde

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist03.12.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Molde møter du et solid og godt flerfaglige miljø innenfor veg, arealplan, landskapsarkitektur, miljø, konstruksjon, akustikk og brann. Vi har økende etterspørsel etter våre tjenester, og nå ser vi etter en dyktig landskapsarkitekt som kan etablere og videreutvikle våre tjenester og kundeforhold innen fagfeltet. Landskapsarkitektur er et fagmiljø i vekst i Sweco. Vi har over 40 dyktige landskapsarkitekter fordelt over hele landet, og i Molde jobber vi tett med våre gode kolleger i Trondheim, en storregion med rundt 165 engasjerte medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Hos oss vil du være en drivkraft for å skape bærekraftige og trivelige bo- og næringsområder og sørge for at vi alltid leverer riktig kvalitet til rett tid og kostnad. Du er analytisk anlagt og opptatt av å utvikle deg faglig, noe du vil få rik anledning til hos oss. Over tid vil du få mulighet til å finne interessefelter der du opparbeider deg særskilt kunnskap og kan vokse inn i en ekspertrolle.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

Du blir engasjert i konseptutvikling, detaljprosjektering, utredningsoppdrag og oppfølging på byggeplass.

Du blir fagansvarlig i tverrfaglige prosjekter, der du koordinerer med andre fagmiljøer i Sweco.

Dette kan du

  • Du er utdannet landskapsarkitekt på master eller bachelornivå.
  • Du har minimum to års relevant erfaring fra offentlig eller privat virksomhet.
  • Du behersker ulike verktøy for prosjektering, illustrasjon og beskrivelse.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: