Kundekonseptansvarlig

Brødrene Dahl AS har som målsetting å være den ledende tekniske handelsbedriften i Norge. Vi arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, industri, verktøy, havbruk, olje & gass, vannkraft og samferdsel. Brødrene Dahl har 1.500 medarbeidere og en omsetning på ca. 8 milliarder kroner. Brødrene Dahl driver virksomhet på mer enn 60 steder i Norge og har flere datterselskaper og eksportvirksomhet. Siste nyhet er at Brødrene Dahl og Optimera er samlet i en felles konsernstruktur, Dahl Optimera Norge. Begge selskapene er eid av franske Saint-Gobain. Dahl Optimera Norges samlede omsetning vil bli på over NOK 19 milliarder. Selskapene har til sammen 3300 medarbeidere.

DigIT er Brødrene Dahls fordelsprogram for VMT entreprenører. Som DigIT-kunde får du tilgang til en rekke tjenester som kan bidra til å gjøre hverdagen din enklere og rimeligere. DigIT arrangerer egne kurs og møter og tilbyr gode fordelsavtaler hos en rekke leverandører samtidig som det gir deg stordriftsfordeler.

FirmaBrødrene Dahl
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du god på å utvikle kundekonsepter, markedsføring og har et engasjement for den digitale kundereisen? Vi ser etter deg som trives med markedsaktiviteter og som ønsker å lede DigITs digitale utvikling.

Brødrene Dahl er en betydelig aktør i bransjen og har ambisiøse mål for fremtiden. Til vårt fordelsprogram DigIT søker vi nå en ny leder som er initiativrik, markedsorientert og en god kundekonseptutvikler. Du vil bli ansvarlig for å utvikle og drifte DigIT for Brødrene Dahls VMT-kunder, som blant annet innebærer å utvikle verdiskapende innhold i fordelsprogrammet og på DigITs digitale plattformer.

Som leder av DigIT vil du måtte håndtere mange «baller i luften» og arbeidshverdagen vil veksle mellom strategisk arbeide, operativ gjennomføring og forhandling med Brødrene Dahls leverandører og samarbeidspartnere. Ny kundekonseptansvarlig vil lede en dedikert markedskoordinator, som skal bistå leder med blant annet gjennomføring av prosjekter, innholdsproduksjon, grafikk og utrykk. Stillingen rapporterer til Marketing & Konseptdirektør i Brødrene Dahl.

Du er målbevisst, strukturert og løsningsorientert på veien mot resultater og er god til å få frem budskapet i det du produserer. For å lykkes i rollen, er det viktig at du er en god relasjonskaper og har en genuin interesse for kundesegmentet innenfor denne bransjen. Vi forventer at du kan «ta på deg hjelmen» og dra ut for å snakke med kundene. Har du i tillegg erfaring fra å jobbe i VVS, VMT- , vei- og anleggs-, og/eller entreprenør-bransjen, vil dette være en fordel. Om du vil ha en betydningsfull rolle der du virkelig vil se resultat av eget arbeid, håper vi du sender inn en søknad til oss.

Brødrene Dahl tilbyr en spennende rolle i Norges største handelsbedrift. Vi er opptatt av at ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor vil arbeidsdagen din bli preget av mening, utfordringer, samarbeid, og kompetansedeling på tvers.

Andre sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Utvikle kundereisen og fordelsprogrammene i DigIT
  • Delta i strategidiskusjoner, planlegging og utarbeidelse av markedsplaner og årshjul og følge opp aktivitetene
  • Konseptualisere og produsere innhold til DigITs digitale plattformer og sørge for god synlighet
  • Forhandling og oppfølging av avtaler med samarbeidspartnere og leverandører
  • Planlegge og gjennomføre aktiviteter samt drive frem og lede prosjekter
  • Bidra til økt synlighet ved bruk av data og analyse, og overvåke interne og eksterne medier og fange opp muligheter
  • Organisere og delta i support overfor kunder og regioner
  • Lede og følge opp eget team

Vi søker deg med høyere relevant utdanning innenfor markedsføring eller tilsvarende fagområder, og minimum 3-5 års erfaring fra utvikling og drift av kjede, lojalitetsprogram, eller tilsvarende. Det er en fordel hvis du har erfaring med digital markedsføring. Om du i tillegg anser deg selv som kreativ, initiativrik og nøyaktig, samtidig som du evner å arbeide strukturert, er dette jobben for deg! Du har god erfaring med bruk av Microsoft Office og lenger relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Høres dette interessant ut, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Frida Nossen, tlf. 975 35 604. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Søk her

Vis flere stillinger: