Integrasjonsutvikler

Bakkegruppen er et av Norges største boligbyggeselskaper som har hele verdikjeden fra tomtekjøp og eiendomsutvikling til fabrikkproduksjon og overlevering av nøkkelferdige boliger. Bakke er delt i to virksomhetsområder; Bakke Småhus og Bakke Leiligheter. Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har nå vokst til et selskap med over 100 ansatte og et årlig salg på over 1 milliard kroner. Bakke skal de neste 10-15 årene bygge mer enn 5.000 hus og leiligheter. Frem til nå har selskapet bygget over 1.500 boliger - i all hovedsak på Romerike. Hovedkontoret og fabrikken ligger på Aurskog, hvor også Bakke Småhus er lokalisert. Bakke Leiligheter, samt konsernfunksjonene Marked og IT har kontor på Skøyen i Oslo.

FirmaBakkegruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi vil fulldigitalisere byggebransjen - vil du være med?

Bakkegruppen har implementert bransjeledende, moderne og hovedsakelig skybaserte IT løsninger med bl.a. Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management som et kjernesystem. I tillegg benyttes en rekke «Best of breed» løsninger og apper til f.eks. BygningsInformasjonsModellering (BIM), markedsføring, salg, kundedialog, dokumenthåndtering, rapportering, planlegging og byggeplassledelse. Bakke har ambisjoner om å lede an i en fulldigitalisering av byggebransjen og sikre optimale prosesser langs hele verdikjeden og dermed oppstår det et stort behov for å integrere de ulike løsningene samt tilby åpne API mot eksterne partnere.

Bakkegruppens søker en fremoverlent integrasjonsutvikler med relevant erfaring som vil få stor påvirkningskraft og mulighet til å se konkrete resultater av sitt arbeid.

Vi ser etter en integrasjonsutvikler med god arkitekturforståelse som har tilstrekkelig med bredde og dybdekompetanse til selv å kunne utvikle integrasjoner mellom Bakkegruppens løsninger, samt bistå med innkjøp av utviklingstjenester.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Realisere selskapets digitaliseringsstrategi gjennom utvikling av løsninger, både utad mot kunder og innad for å optimalisere verdikjeden
  • tablere en integrasjonsarkitektur som gjør informasjonsflyten mellom systemer enklere
  • Designe og realisere integrasjonsløsninger i et DevOps perspektiv

Kvalifikasjoner:

  • Relevant IT-faglig utdannelse på Bachelor eller Masternivå
  • Må ha erfaring med å utvikle og benytte Rest API og øvrige Webtjenester inklusive autentiseringsmetoder og microservices
  • Kjennskap til Microsoft Common Data Model, integrasjonsrammeverk og .NET
  • Fordel med oppdatert kunnskap om Microsoft sin integrasjonstilnærming med Common Data Model, oData og Power suiten
  • Fordel med konkret erfaring med Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Fordel med kunnskap om Building Information Modelling (BIM)

Personlige egenskaper:

  • Gode kommunikasjonsevner både på engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig
  • Må kunne jobbe selvstendig og kunne samarbeide effektivt med eksterne internasjonale kompetansemiljøer
  • Være teamorientert, positiv og initiativrik
  • Flink til å skape gode relasjoner internt og eksternt

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Store faglige utfordringer og gode påvirkningsmuligheter direkte knyttet til forretningen der IT utviklingen skal skape merverdi

Et vel anerkjent, solid og offensivt selskap i sterk vekst IT-avdelingen er under oppbygging og består i dag av en leder for IT og Digitalisering, med full skybasert og hovedsakelig outsourcet IT-drift. Arbeidssted er Skøyen, Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198 eller Jonny Arnesen på telefon 92 49 69 92. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen her

Vis flere stillinger: