Geomatiker/landmåler

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta
FylkeNordland, Troms og Finnmark
StedBodø, Alta
Søknadsfrist23.11.2020

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling i Nord søker etter geomatiker/landmåler for oppdrag i Nordland, Troms og Finnmark. Du vil få en sentral stilling og en viktig rolle i vår avdeling. Du blir en del av vårt fagmiljø innen geomatikk som i dag består av seks geomatikere/landmålere lokalisert rundt i landet. Som geomatiker vil du hjelpe til med å oppnå prosjektenes økonomiske målsetninger og våre kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre. Våre største kunder er Statens vegvesen, Jernbaneverket, energiselskap og kommuner.

Kontorsted vil i utgangspunktet være Bodø eller Alta, men vi kan være fleksible på kontorplass så lenge du holder til i Nord.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Kontroll og bearbeiding av terreng- og stikningsdata i forbindelse med planlegging, prosjektering og bygging
  • Utførelse av geometrisk kontroll, kontroll og måling av terrengmodeller og etablering av grunnlagsnett
  • Kvalitetskontroll av veg- og 3D-fagmodeller, samordningsmodeller, masseberegning etc fra teknisk rådgiver
  • Sikre leveranser til byggherre mht inngått kontraktsgrunnlag, driftskontroll, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdigvegsdokumentasjon, FKB og NVDB dokumentasjon etc.
  • Maskinstyring som kalibrere maskiner og installere stikningsdata på maskinparken
  • Utstikking av stikningsdata i felt
  • Landmålingsoperasjoner med drone og etter prosessering av data
  • Noe anleggsledelse
  • Støttespiller for formenn, anleggsledere og prosjektleder i den daglige driften

Hvem er vår nye geomatiker?

Den vi søker etter har høy gjennomføringsevne og trives i en jobb med høyt tempo. Du har en strukturert arbeidsform og håndterer å jobbe med mange parallelle prosesser. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Følgende erfaring og kompetanse er viktig:

  • Kjennskap til bruk av GPS/GNSS og totalstasjon med tilhørende programvare
  • Relevant utdanning fra universitet, høgskole eller teknisk fagskole
  • Det er en fordel med erfaring fra anlegg og maskinstyring, samt Gemini Terreng & Entreprenør
  • Førerkort klasse B

Vi søker både deg som er nyutdannet og deg med erfaring innen faget. Lang og allsidig erfaring med aktuelle fagområder kan kompensere for utdanning.

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Kontaktperson:

Ingrid Bexrud
leder for rekruttering
ingrid.bexrud@mesta.no
+47 98479949

Søk stilling

Vis flere stillinger: