Prosjektingeniør

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta Elektro
FylkeVestfold og Telemark
StedBarkåker, Skien/Porsgrunn
Søknadsfristsnarest

Vil du sørge for sikre veier og tuneller i Telemark?

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

Vi skal nå i gang med en ny kontrakt i Telemark, hvor vi skal drifte elektriske anlegg for Statens vegvesen. Vi ser nå etter en prosjektingeniør som ønsker å være med på å skape de beste resultatene for vår driftskontrakt. Du vil få kontorplass på Barkåker og muligens Skien/Porsgrunn. Arbeidsområdet ditt vil være hele Telemark fylke, så du må regne med noe reising i jobben.

Som prosjektingeniør er jobben din å hjelpe og støtte prosjektlederen.

Dette innebærer arbeidsoppgaver som:

  • Produksjonsplanlegging og ledelse av arbeidsoppgaver på driftskontrakter og prosjekter
  • Oppfølging av økonomi og HMS
  • Utarbeide dokumentasjon til byggherre

Hvem er vår nye prosjektingeniør?

Som person er du initiativrik og løsningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for resultater. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten har erfaring fra veielektro eller industri og har jobbet som prosjektingeniør. Du er ingeniør eller har teknisk fagskole innen elektro. Det er en fordel om du har fagbrev gruppe L. Lang arbeidserfaring kan kompensere for utdanning. Du må ha førerkort klasse B for å være aktuell for jobben.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta elektro?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som prosjektingeniør vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med teknisk sjef Rolf Espen Dahl på 41 10 02 55.

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling