Verket Brygge med boliger og hotell til høyre i bilde. Ill. Eve images

Höegh Eiendom bygger hotell på Verket i Moss

Höegh Eiendom har besluttet byggestart på et nytt hotell i Moss. Hotellet vil ha 175 rom, restaurant, konferansefasiliteter og spa-avdeling.

Norwegian Hospitality Group, som blant annet står bak Son spa og Farris bad, skal leie og drifte hotellet.

- Åpning er planlagt i første halvdel av 2023 og vil rette seg mot ferie og fritidsmarkedet. Hotellet blir også bygget for kurs og konferansemarkedet hvor større arrangement kan gjøres i samarbeid med Verket Scene som allerede er etablert rett ved siden av, skriver Höegh Eiendom i en pressemelding.

- Hotellet vil med sin beliggenhet ved fjorden, elven og Moss sentrum bli unikt. Her blir det anlagt bystrand, nytt parkområde, båtplasser, og strandpromenade. Dette blir er nabolagshotell som er åpent for alle, med restaurant ut mot strandpromenaden og en spennende spaavdeling med bassenger på toppen, sier Thor Morten Halvorsen fra Norwegian Hospitality Group i meldingen.

- Vi er veldig glade for at vi nå kan få sette i gang bygging av hotellet. Vi tror prosjektet vil være med på å styrke Moss sentrum og skape attraktivitet for de som jobber og bor i sentrum. I tillegg har vi stor tro på båtturister fra Oslofjord-regionen i sommerhalvåret. Hotellet blir en viktig brikke i en ny, spennende og levende del av Moss sentrum som vi skal utvikle over de neste 10 – 15 årene, sier Jan Erik Kristiansen i Höegh Eiendom.