Gruppeleder arkitektur

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1100 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Arkitektur består av rundt 100 arkitekter fordelt på 8 kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Asplan Viak er eiet av Stiftelsen Asplan. Asplan Viak Trondheim holder til i nye moderne lokaler i Abelshus, Teknobyen, Trondheim. Asplan Viak https://www.asplanviak.no/

Asplan Viaks misjon er Former samfunnet – ser mennesket. I dette ligger det en bevissthet knyttet til hvordan vi former samfunnet og at vi skal se konsekvenser av dette for enkeltmennesket både i egen bedrift og i samfunnet for øvrig. I selskapets visjon Den fremste arena for samfunnsutvikling , knytter vi virksomheten vår opp mot en bærekraftig utvikling. Slik har bedriftens samfunnsansvar en meget sterk forankring i verdigrunnlaget.

FirmaAsplan Viak
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.11.2020

Vi søker en fremtidsrettet arkitekt til gruppelederstilling arkitektur Trondheim. Gruppen består i dag av 8 høyt kvalifiserte arkitekter med erfaring som spenner fra 3 til 30 års erfaring. Arkitekturgruppen utfører arkitekturprosjektering i alle faser, alt fra mulighetsstudier til detaljprosjektering og FDV -dokumentasjon. Gruppen innehar bred kompetanse innenfor BIM, Archicad og de verktøy som er nødvendig for god prosjektgjennomføring.

Vi er i stadig utvikling og vekst og har i dag prosjekter som spenner fra idrettsanlegg og undervisningsbygg til registrering av verneverdige bygg for Riksantikvaren, transformasjon og bygningsvern. Prosjektene varierer i størrelse og skala. Gruppen samarbeider tett med de andre faggruppene på kontoret.

Du vil få ansvar for:

  • Lede den faglige utviklingen innen gruppens fagområde
  • Personal, økonomi og prosjektgjennomføring
  • Utvikling av gruppen og hver enkelt medarbeider
  • Utbredt kontakt med kundene og markedet
  • Bidra med kunnskap og erfaring i våre prosjekter

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og god til å motivere og utvikle dyktige medarbeidere. Du er innovativ, løsningsorientert og evner å tenke helhetlig. Du har gode lederegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag.

Du har høyere utdannelse fra universitet/høgskole og solid kunnskap og erfaring innen faget arkitektur. Du har god forretnings- og markedsforståelse. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt. Du må relatere deg til våre kjerneverdier som er mot, glød og respekt.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Kari Overvik, Regionsleder Arkitektur og Bygg Midt-Norge på telefon 908 37 079 eller på e-post kari.overvik@asplanviak.no eller Rune Levang på telefon 922 37 697 eller på e-post rune.levang@no.experis.com.

Søk stilling

Vis flere stillinger: