Arealplanlegger Kristiansand

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist04.12.2020

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Arealplanlegging? Kan du sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder? Og er du en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING VEG I KRISTIANSAND
Som vår nye arealplanlegger blir du en del av avdeling Areal & Samferdsel Kyst som består av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner langs hele Kysten fra Sørlandet til Nord-Norge. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, konsekvensutredninger, mindre mulighetsstudier, kommunale områdeplaner og private detaljreguleringer. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.

Du blir en del av seksjon Areal og Samferdsel i Kristiansand som i dag består av et team på 11. Vi har et bredt fagmiljø som jobber tett med kollegaer innen de ulike fagområdene. Vi jobber på prosjekter på tvers av hele COWI, som gir oss masse muligheter også utenfor lokalområder. Vi supplerer hverandre godt med et høyt faglig engasjement og er veldig fornøyde med vårt trygge og gode arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig.

FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder Salrina Christy Andersen og resten av teamet. Din hovedoppgave i teamet vårt er å fungere som prosessleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert igjennom ideer, innspill og løsninger før planprosessen iverksettes.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Prosessledelse
  • Sikring av planprosessen
  • Myndighetskontakt
  • Saksbehandling
  • Fungere som en tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder.

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har gjerne en bachelor eller master med 3-5 års erfaring og gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør, offentlig sektor eller rådgivende ingeniørfirma
  • Du er dyktig på å drive prosesser fra a-å og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering av ulike fagfelt.
  • Du er har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og er dyktig på å utarbeide plandokumenter, som bl. a. planbestemmelser, planbeskrivelse og risiko og sårbarhetsanalyser. Du har også erfaring med konsekvensutredninger.
  • Du har gjerne erfaring med å tegne og lage plankart
  • Erfaring med Focus, Novapoint, AutoCAD er en fordel.

Vi ser for oss at du er bosatt i eller har tilknytning til Agder og lokalområdet.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Salrina Christy Andersen (Seksjonsleder) på telefon +47 416 15 334

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: