Simen Granerød. Foto: BoKlok

Simen Granerød ny leder for forretningsutvikling i BoKlok Norge

Simen Granerød er med virkning fra 1. november 2020 ansatt som ny leder for forretningsutvikling i BoKlok Norge.

Granerød kommer fra stillingen som forretningsutvikler i BoKlok.

- Som leder for forretningsutvikling får han en sentral rolle med hovedansvar for tomtekjøp og regulering. Stillingen inngår i BoKlok Norges ledergruppe og rapporterer til country manager, skriver BoKlok i en pressemelding.

- Jeg er takknemlig for å ha fått denne muligheten. Jeg har stor tro på arbeidet vi gjør i BoKlok og det enorme behovet vi vil se for vårt produkt i Norge. Jeg gleder meg til å fortsette det spennende arbeidet mot kommuner og tomtebesittere for å sørge for at vi har alle mulige forutsetninger for å lykkes, sier Simen Granerød i meldingen.

Granerød er utdannet økonom med en bachelor i business administration fra Handelshøyskolen i København. Han har også studert eiendomsfag ved NMBU på Ås.

- Jeg er veldig glad for at Simen Granerød har takket ja til denne viktige stillingen. Han er en kapasitet og vil inneha en nøkkelrolle i selskapet. Vi jobber for tiden med flere spennende investeringsmuligheter, og jeg forventer at vi lander flere av disse, avslutter Tove Borchgrevink, country manager BoKlok Norge.