HR Business Partner

To selskaper med lang historie i Norge har blitt ett. Icopal og Zanda Monier er nå BMI Norge, og er dermed en av verdens største- og Norges mest kompetente leverandør av systemer og løsninger til flate- og skrå tak, og til tette bygg. Vi er blant de største leverandørene i norsk byggenæring, og har over 350 ansatte over hele Norge.

BMI Norges motivasjon og visjon er å være best på tak og taktetting. Vi er en profesjonell partner for alle, både privatpersoner og næringsdrivende, når bygg skal renoveres eller bygges lengre, bedre og smartere.

FirmaBMI Norge
FylkeViken
StedFjellhamar
Søknadsfristsnarest

Er du vår nye forretningsnære HRBP som som vil være med å profesjonalisere våre HR prosesser?

BMI er et av Norges største selskaper innenfor byggevareindustrien, og vi har ambisjoner om å være det beste stedet å jobbe innenfor vår bransje. For å oppnå dette vil vi styrke vårt HR team med en HR Business Partner som skal jobbe tett på forretningen og være med å utvikle ledere, organisasjon og våre HR prosesser.

Vi søker etter deg som har et smittende engasjement for HR og som trives med å jobbe sammen med andre for å oppnå resultater.

Du har solid HR erfaring og vil være en troverdig og kompetent rådgiver for våre ledere og medarbeidere. Vi tror rett person til stillingen tar en proaktiv rolle og motiveres av å drive utvikling av både ledere og organisasjonskultur. Kjenner du deg igjen i dette er du kanskje nettopp den vi ser etter.

Ansvarsområder

  • Rådgiver og aktiv støtte for ledere innenfor eget forretningsområde
  • Drive endrings- og forbedringsprosjekter
  • Sammen med HR teamet profesjonalisere og forbedre våre HR prosesser og ansattreisen
  • Være en aktiv bidragsyter inn i HR teamet (per i dag 4 personer)
  • Jobbe for godt samarbeid og dialog med tillitsvalgte og verneombud

Vi søker deg som har solid, praktisk erfaring fra en proaktiv og forretningsorientert HR rolle og som trives godt i et uformelt og operativt arbeidsmiljø. Du er stødig innenfor det arbeidsrettslige og har relevant høyere utdanning. Du evner å tenke strategisk HR, men trives best når du også får jobbe operativt.

Som person er du:

  • åpen, tydelig og skaper tillit hos kolleger og ledere
  • involverende, målrettet og trygg i en internt eksponert rolle
  • operativ og har gode samarbeidsevner
  • selvstendig med høy gjennomføringsevne
  • nytenkende og tar initiativ og ansvar

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med HR-huset ved Hilde Kårhus eller Jeanette Mohn. Vi ser frem til å høre fra deg og vil behandle søknadene fortløpende da vi tilstreber å ha en rask men skikkelig prosess.

Jeanette Mohn

Seniorrådgiver

Telefon 911 38 670

Hilde Kårhus

Seniorrådgiver

Telefon 982 22 211

Søk stilling

Vis flere stillinger: