Rådgiver Signal Bane

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig i store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist01.12.2020

Vi trenger deg som har fagkunnskap og erfaring innen signal i rollen som rådgiver innen signalfaglig prosjektering av både relebaserte- og elektroniske anlegg. Hos oss kan du dele av din erfaring og bidra til styrking og videreutvikling av signalseksjonens fagområder. Er du en erfaren signalingeniør med kompetanse innenfor ulike deler av banemarkedet, eller er du nyutdannet signalingeniør som søker utfordringer? Har du lyst til å jobbe med faglig fordypning, lede en faggruppe eller kombinere dette? Vi søker både erfarne og nyutdannede signalingeniører som ønsker å være en del av signalteamet i Rambøll hvor du er med på å skape bærekraftige transportløsninger for fremtidens samfunn.

For denne rollen trenger du pågangsmot og et ønske om å gjøre en forskjell. Har du erfaring med ERTMS, CBTC, ATC, elektroniske sikringsanlegg eller konvensjonelle releanlegg er det flott, men her er også muligheter for deg som ønsker å bygge videre på eksisterende erfaring eller lære noe helt nytt. Søker du en blanding av faglig fordypning og ledelse/koordinering? Har du signalingeniørkurs eller erfaring med BIM er det en fordel. I Bane-avdelingen arbeider vi med store flerfaglige prosjekter som gir deg muligheter til å utnytte din faglige forståelse, kunnskap om verktøy og evne til å se muligheter til å automatisere, i nasjonale og internasjonale prosjekter..

Det er fart og hastighet i de oppdragene vi har. Regn med «action», samhandling og godt miljø i TEAMET som skal løse oppgaven. Her blir man en del av en gruppe, både nasjonalt og internasjonalt og de gode løsningene blir til i dialogen mellom mennesker i denne.

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? Perspektiver og etablerte sannheter blir utfordret og man må se sammenhenger og løse oppgaven som en samfunnsrådgiver. Oppgavene er bestemt av de oppdragene vi får, men trenden er større, mer sammensatte, tverrfaglige og komplekse prosjekter, som krever deg som kan tilpasse deg ulike oppgaver. I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Bane

Som vår nye signalrådgiver Bane blir du en del av et globalt fagmiljø med lokal forankring. Vi er i overkant av 40 dedikerte og stolte ansatte i Norge som dekker fagområdene innen prosjektering av jernbane, prosjekteringsledelse og RAMS. Vi ønsker deg som kan bidra til å løfte oss enda mer faglig og ikke minst bidra til det gode sosiale miljøet. Du er kanskje også nysgjerrig på oppgaver utenfor Norge og kan tenke deg å bidra i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt?

Har du ønske om å jobbe med prosjektering av signal? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil variere fra fag til fag. Men kan være;

  • Faglig bidrag innen ditt /dine spesialfagområder
  • Prosjektere, kontrollere og godkjenne
  • Signalfaglig rådgivning
  • Digitalisering og automatisering
  • Vurdere risiko og mulighet innen fagområdet
  • Utføre komplekse analyser i datamodeller inklusiv BIM

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige utviklingen din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/Bachelor innen relevante tekniske fag
  • Nyutdannet signalingeniør
  • Erfaring fra infrastrukturprosjekter, helst innen baneprosjekter fra utredning til byggeplan
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk, gjerne også tysk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har lyst til å jobbe i internasjonale prosjekter, er fremoverlent, klarer å prioritere og evner å se oppgaver utover det du er satt til å gjøre

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter globalt samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.12.2020. Vi vil behandle søknader fortløpende

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Kristin Arcer Lohne tlf: +47 911 71 475 mail: kristin.archer.lohne@ramboll.no eller Ørjan Lydersen, avdelingsleder Bane, +47 930 06 451. Mail: orjan.lydersen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: