Håkon Henriksen, prosjektleder og medeier i Strukta (t.v) og Bjørnar Veum, marked- og kalkulasjonsleder i Mimax, er fornøyd med at selskpene har landet en ny rammevatale. Foto: Strukta/Mimax.

Mimax signerte ny rammeavtale med Strukta

Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax Asfalt & Betong har signert nok en rammeavtale med Strukta. Avtalen gjelder ut 2024 og innebærer boring og saging på opptil 500 leiligheter fordelt på tre-fire prosjekter i Oslo-området.

Det skriver de to selskapene i en pressemelding.

– Vi velger å tegne ny avtale med Mimax da de har vist leveringsdyktighet, konkurransedyktige priser og ikke minst så har de et profesjonelt forhold til sikkerhetsarbeid. Vi har benyttet Mimax på våre prosjekter siden vi etablerte Strukta i 2012, sier Håkon Henriksen, prosjektleder og medeier i Strukta.

Marked- og kalkulasjonsleder i Mimax Bjørnar Veum er svært fornøyd med avtalen og trekker i meldingen frem god kommunikasjon som et viktig moment for at avtalen er attraktiv for begge parter.

– Strukta er gode på både planlegging og gjennomføring i prosjektene sine. God informasjon hele veien gjør at vi kan utføre vår jobb etter planen, og det sørger for effektivitet og videre til lønnsomhet for begge parter. Samtidig bidrar godt samarbeid med en lojal kunde til at våre folk yter det lille ekstra, sier Veum.

For Mimax er avtalen med Strukta en av flere store avtaler som er inngått denne høsten. Daglig leder i Mimax, Morten Kirsebom uttaler at på tross av omstendighetene med smitteverntiltak på byggeplasser og et generelt mer krevende marked for bransjen, har de så langt i år økt omsetningen i 2020.

– Omsetningen i 2019 havnet på 84 millioner og per oktober i år er vi 12 prosent foran fjorårets omsetning på samme tid i fjor. Vi har vekst i alle våre avdelinger, også i vår anleggsgartnervirksomhet. Vi har hatt stort fokus på langsiktige samarbeidsavtaler de siste årene, og den strategien har sørget for at vi har vært mindre sårbare for markedssvingninger enn tidligere, fastslår Kirsebom.