Rådgivende ingeniører konstruksjonsteknikk - erfarne og nyutdannede

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeFlere fylker
StedOslo, Fredrikstad, Moss, Drammen, Bergen, Trondheim, Alta eller Svalbard
Søknadsfrist22.11.2020

Våre ingeniører innen konstruksjonsteknikk har mye å gjøre om dagen, og vi har derfor behov for å styrke vår kompetanse med erfarne og nyutdannede ingeniører ved flere av våre kontorer.

Har du erfaring og faglig kompetanse innen 3D-modellering, byggeteknikk eller terrengmodellering? Eller kanskje føler du deg klar for å ta rollen som faglig leder eller oppdragsleder i komplekse og utfordrende prosjekter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi søker primært kandidater til følgende kontorer: Oslo, Fredrikstad, Moss, Drammen, Bergen, Trondheim, Alta og Svalbard

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I Multiconsult er vi stolte over å kunne tilby et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss mange av de største og mest spennende prosjektene over hele landet.

I rollen som rådgivende ingeniør innen konstruksjonsteknikk får du muligheten til å delta i ulike varianter av prosjekter, alt fra mindre og mellomstore til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. I dag jobber vi blant annet med Hammerfest sykehus, Fornebubanen, Nye Rikshospitalet, Ocean Space Center og Hywind Tampen.

I prosjektporteføljen har vi også flere anerkjente og prisbelønte prosjekter som for eksempel Nye Deichman, og flere skal det bli i årene som kommer.

Akkurat nå har vi behov for deg som er utdannet ingeniør/sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk, med erfaring og kompetanse innen et eller flere av områdene:

  • Byggeteknikk
  • Terrengmodellering
  • BIM
  • Faglig ledelse byggeteknikk
  • Oppdragsledelse

Eller nyutdannet ingeniør/sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE KONSTRUKSJONSINGENIØRER

Vårt faglige miljø og spennende prosjekter er en av mange grunner til at dyktige og erfarne ingeniører så vel som studenter kårer oss til en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere. Vi er trygge på at vi kan tilby deg en arbeidsplass med muligheter for personlig utvikling og spennende karriereveier. I tillegg har vi en kultur for å dele i Multiconsult. Så uansett om du er en erfaren senior med mye å dele, eller en nysgjerrig junior med mye å lære - så er Multiconsult et spennende sted for personlig vekst og faglig utvikling.


HOS OSS ER DU I TRYGGE HENDER

I en tid hvor samfunnet er preget av pandemi og uroligheter er vi i Multiconsult mer enn noen gang opptatt av å tilby en stabil og trygg arbeidsplass for våre medarbeidere. Derfor er vi opptatte av å stille forberedt. I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din kompetanse vil være viktig for oss i tiden som kommer.

Er du klar for å søke jobb i Multiconsult? Send oss din søknad i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vil du vite mer? Ta kontakt - vi slår mer enn gjerne av en prat med deg!

Kontaktpersoner:

Kristin Høili

92261062

kristin.hoeili@multiconsult.no

Rune Strand

95205055

rune.strand@multiconsult.no

Søk stilling