Rådgivende ingeniører elektroteknikk - erfarne og nytdannede

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeFlere fylker
StedOslo, Fredrikstad, Trondheim, Narvik
Søknadsfrist22.11.2020

Våre elektroingeniører har mye å gjøre om dagen, og vi har derfor behov for å styrke vår kompetanse med nyutdannede og erfarne ingeniører ved flere av våre kontorer.

Har du noen års erfaring og faglig kompetanse innen automasjon, IKT eller smarte bygg? Klar for å ta rollen som disiplinleder i komplekse og utfordrende prosjekter? Eller er du nyutdannet og ivrig etter å kickstarte karrieren din som rådgivende ingeniør? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi søker primært kandidater til følgende kontorer: Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Narvik.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I Multiconsult er vi stolte over å kunne tilby et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vi har stor fokus på å utvikle våre medarbeidere både fag- og karrieremessig innad i organisasjonen med spisset veiledning og oppfølging i tett samarbeider med våre dyktige medarbeidere. Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss mange av de største og mest spennende prosjektene over hele landet.

I rollen som rådgivende ingeniør innen elektroteknikk får du muligheten til å delta i ulike varianter av prosjekter, alt fra mindre og mellomstore til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. I dag jobber vi blant annet med Andøya Space Port og Ny fagskole for brann- og redningspersonell i nord, samt Vikingtidsmuseet og Nye Rikshospitalet på østlandet.

I prosjektporteføljen har vi også flere innovative og nyskapende prosjekter som for eksempel Karvesvingen 5 som er et av Europas fremste smartbygg, og flere skal det bli i årene som kommer.

Akkurat nå har vi behov for deg som er utdannet ingeniør/sivilingeniør innen elektroteknikk, og som har flere års erfaring og kompetanse innen et eller flere av disse områdene:

  • Automasjon
  • Elkraft
  • IKT
  • Smarte bygg
  • Disiplinledelse
  • Samferdselselektro

Eller nyutdannet ingeniør/sivilingeniør innen elektroteknikk.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE ELEKTROINGENIØRER

Vårt faglige miljø og spennende prosjekter er en av mange grunner til at dyktige og erfarne ingeniører så vel som studenter kårer oss til en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere. Vi er trygge på at vi kan tilby deg en arbeidsplass med muligheter for personlig utvikling og spennende karriereveier. I tillegg har vi en kultur for å dele i Multiconsult. Så uansett om du er en erfaren senior med mye å dele, eller en nysgjerrig junior med mye å lære - så er Multiconsult et spennende sted for personlig vekst og faglig utvikling.

HOS OSS ER DU I TRYGGE HENDER

I en tid hvor samfunnet er preget av pandemi og uroligheter er vi i Multiconsult mer enn noen gang opptatt av å tilby en stabil og trygg arbeidsplass for våre medarbeidere. Derfor er vi opptatte av å stille forberedt. I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet for sikkert at din kompetanse vil være viktig for oss i tiden som kommer.

Er du klar for å søke jobb i Multiconsult? Send oss din søknad i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vil du vite mer? Ta kontakt - vi slår mer enn gjerne av en prat med deg!

Kontaktpersoner:

Samir Chelouati

91690024

Samir.Chelouati@multiconsult.no

John-Ivar Asbjørnsen

90619151

john.ivar.asbjoernsen@multiconsult.no

Søk stilling