Daglig leder

MittEgetLokale AS er et nystartet selskap som har utviklet et konsept som gir muligheter for å eie ditt eget lokale. Endringer i boform og bosettingsmønster medfører nye behov for lagring av eksempelvis båt, bobil og annet. Mange vil ha et eget hobbyverksted og småbedrifter ønsker lagerplass.

MittEgetLokale AS eies av Bakkegruppen som ble etablert i 2003. Bakkegruppen har nå over 100 ansatte og selger årlig boliger for over en milliard kroner. Selskapet besitter en tomtebank med fremtidige boligprosjekter for 25 milliarder kroner og har en verdijustert egenkapital på to milliarder kroner. Konsernets største virksomhet er bolig- og prosjektutvikling innenfor leilighetsprosjekter, småhus feltutbygging og tomteutvikling.

FirmaMittEgetLokale
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

DAGLIG LEDER TIL MITTEGETLOKALE AS

Kommersiell og operativ med eiendomskompetanse

Mange av våre boligkjøpere etterspør lagerlokaler til privat bruk og i tillegg har vi fått stor respons hos mindre bedrifter med behov for lagerplass. MittEgetLokale AS har utviklet et konsept som skal dekke slike behov ved at ferdigbygde lokaler i ulike størrelser kan kjøpes og eies.

Daglig leder skal etablere og lede en mindre organisasjon som skal kjøpe tomter og utvikle og bygge lokaler. Videre skal lokalene markedsføres og selges gjennom effektive og gode digitale løsninger.

Du er ambisiøs og systematisk og du har høy gjennomføringsevne. Vi tror du har utdannelse innen økonomi eller bygg/eiendomsfag og du har relevant erfaring fra eiendomsbransjen. Meget god økonomisk forståelse og innsikt i akkvisisjon og finansiering er viktig. Vi søker deg som ser muligheter og har kunnskap innen digitalt støttet forretningsdrift.

MittEgetLokale AS tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et selskap med store ambisjoner. Kontor i moderne lokaler på Skøyen i Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på denne siden

Vis flere stillinger: