Fra venstre: Atle Sjølyst Kverneland T. Kverneland & Sønner AS, Ivar Larsen Kran Elektro Service AS

TKS Løft og Kran Elektro Service fusjonerer

Etter flere års samarbeid har TKS Løft og Kran Elektro Service bestemt seg for å fusjonere.

Det nye selskapet vil få navnet TKS Kran Elektro AS, skriver selskapene i en pressemelding.

TKS Løft har produsert kraner, taljer og løfteutstyr ved sin fabrikk på Kvernaland i Time kommune siden 1968, og produktene er levert over hele Norge. Mens Kran Elektro Service AS har levert tjenester innenfor sakkyndig kontroll, service og reparasjoner av kraner siden 1981, også de har levert til hele landet.

- Vår strategi for Løft-segmentet i TKS AS har vært å knytte til oss en samarbeidspartner som er spesialisert på service, montasje, reparasjon og sakkyndig kontroll. Kran Elektro Service AS har over tid vist seg å være en meget kompetent samarbeidspartner med ansatte som besitter høy kompetanse på kran og løft. Det sammenslåtte selskapet TKS Kran Elektro AS blir en totalleverandør innen kran og løft i hele Norge, sier daglig leder Atle Sjølyst Kverneland i TKS AS i meldingen.

- Helt siden starten i 1981 har Kran Elektro Service AS hatt som hovedfokus å holde utstyr og maskinpark for våre kunder operativ i henhold til gjeldende lover og regler. Vi reiser landet rundt på service/montasjeoppdrag og selger kranteknisk spesialutstyr og løfteutstyr. TKS Løft er dyktige folk med solide og anerkjente produkter. Det er hyggelig å bli anerkjent av TKS Løft som en kompetent partner og vi ser frem til å dra samarbeidet til neste nivå. Vi ser en klar fordel at vi nå er i posisjon til å følge krana fra produksjon, installasjon og service i hele levetiden, sier daglig leder Ivar Larsen i Kran Elektro Service AS.