Teknisk koordinator

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 700 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Veidekke Bygg, distrikt Trondheim:

Vi gjennomfører alle typer byggeprosjekter og har spesialisert oss på gjennomføring av totalentrepriser i samspill med kunden.

Vi bygger skoler, boliger, kontorbygg og andre næringsbygg som butikker og kjøpesentre, lager- og industribygg. Vi har siden 1997 bygget omtrent 2000 leiligheter i blokk og rekkehus.

I 2018 ble Grande Entreprenør på Verdal en del av Veidekke Bygg. Distrikt Trondheim og Grande Entreprenør har ca 500 ansatte og omsetter i 2020 for ca 1.6 mrd kroner.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.11.2020

Vårt marked er i vekst og vi søker derfor etter en teknisk koordinator i Veidekke Bygg, Distrikt Trondheim, som skal inngå i vårt interne tekniske miljø.

Vi ønsker å styrke oss ytterligere innenfor tekniske fag og søker etter en erfaren person som kan fungere som faglig støtte under prosjektutvikling og ha ansvar for å gjennomføre sluttfase (ITB) for pågående prosjekter. Rollen vil inngå som en koordinator som skal helhetlig integreres i prosjekter. Veidekke har et sterkt fokus på forbedringskultur og innovasjon, og ønsker å ta en tydeligere posisjon også innenfor tekniske fag som skal sikre et enda bedre sluttprodukt for kundene og brukere.

Du vil inngå som en del i et etablert miljø med teknisk fagkompetanse som er i rivende utvikling.

Veidekke Bygg, Distrikt Trondheim har i dag et godt og aktivt samarbeid med tekniske entreprenører og rådgivere i markedet, der våre grunnleggende verdier som profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende vektlegges. Vi søker personer som ønsker å være med å utvikle seg selv og Veidekke fremover, sammen med våre samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for å lede ITB-prosessen i prosjekt
  • Prosjektutvikling, delta i prosjektteam for å skaffe prosjekt
  • Innkjøp, utsendelse av forespørsler og evaluering av tilbud
  • Prosjekteringsstøtte i tidlig fase i et prosjekt
  • Oppfølging på byggeplass med funksjonstesting av tekniske anlegg
  • Prøvedrift, gjennomføring og etterlevelse av krav fra kunden
  • Utvikling og strategi, forbedre sluttfase-metodikk og delta i samarbeidsmøter med leverandører og rådgivere

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse fra 3-årig Bachelor eller 2-årig teknisk fagskole
  • Ønskelig med 5 års erfaring fra bygg og anlegg, men nyutdannede kan også søke
  • Bakgrunn fra elektro og automasjon er ønskelig

Profil

  • Strukturert, metodisk og målrettet (Profesjonell)
  • Høy integritet og etisk bevissthet (Redelig)
  • Involverende og teamorientert (Entusiastisk)
  • Ambisiøs og nyskapende (Grensesprengende)

Vi tilbyr

Om du blir vår nye tekniske koordinator får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig.

I juni 2019 flyttet Veidekke inn i nye lokaler på Sluppen. Prosjektet Lysgården, omtales i dag som det mest innovative kontorbygget i Norge.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontaktperson

Roar Harsvik Alstad

Prosjektleder

Telefon 905 00 765

Søk stilling

Vis flere stillinger: