Fagsjef i Kvalitet Norge

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innenfor drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist18.11.2020

Veidekke Norge ønsker å styrke arbeidet med kvalitet og søker medarbeider til en spennende stilling som Fagsjef Etterlevelse og Revisjoner. Kvalitet Norge er organisert inn under Veidekke Infrastruktur, men skal betjene både Veidekke Bygg og Veidekke Infrastruktur, som til sammen utgjør Veidekkes virksomhet i Norge. Som Fagsjef vil du få ansvar for gjennomføring av revisjonsprogrammet internt i Veidekke Norge, og sammen med teamet ha spesielt fokus på analyse og oppfølging av avvik for å finne trender og jobbe med forbedringer og usikkerhetsvurderinger innen kvalitet. Stillingen rapporterer til Kvalitetssjef Norge og inngår i et team på 7 personer. Arbeidssted vil fortrinnsvis være på Veidekkes hovedkontor på Skøyen i Oslo, men andre lokasjoner kan også være aktuelle. Har du et brennende ønske om å jobbe analytisk og systematisk med kvalitet og liker å jobbe som revisjonsleder, vil vi gjerne ha deg med på laget!

Arbeidsoppgaver

Som Fagsjef skal du bidra til at vi etterlever lover, forskrifter og krav og støtter virksomheten til sikker og lønnsom drift. I dette arbeidet inngår blant annet å sikre gode forebyggende tiltak, bidra til læring og forbedring, både i prosjekter og i fagnettverkene i virksomhetene. Revisjonsprosessen er en sentral del av jobben, og i samarbeid med andre skal du utarbeide revisjonsprogram, koordinere gjennomføring og oppfølging av interne revisjoner, samt leverandørrevisjoner og revisjoner av underentreprenører. Granskningsrevisjoner av kritiske kvalitetsavvik vil også være aktuelt. Som Fagsjef har du også ansvar for å utvikle nettverk for andre revisjonsledere/revisorer og sørge for opplæring og utvikling innen fagområdet. Du vil også være faglig støtte for fagressurser ute i prosjekter/enheter og bidra til intern forpliktelse til standarder gjennom samarbeid og samhandling i tverrfaglige team.

Kvalifikasjoner

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har relevant mastergrad eller tilsvarende. Har du ikke den formelle utdanningen, men kan vise til god erfaring og resultater innen ledelse, HMS-, kvalitet- eller forbedringsarbeid oppfordrer vi også deg til å søke.

Profil

Det er viktig at du har inngående kunnskap om prosessorienterte ledelsessystemer og ISO-standardene innen kvalitet (ISO 9001), ytre miljø (ISO 14001) og arbeidsmiljø (ISO 45001). Du har spesialistkompetanse på revisjonsmetodikk og dokumentert sertifisering innen revisjonsledelse (ISO 19011). Videre er det viktig med god kjennskap til regelverk, standarder og beste praksis innen internkontroll og usikkerhetsvurdering når det gjelder kvalitet. Du er opptatt av å få til gode resultater og kvalitet i gjennomføringen av prosjekt. Som Fagsjef Etterlevelse og Revisjoner er ferdigheter innen endringsledelse og evne til å få til forbedringer essensielt. For å oppnå ønskede resultater må vi jobbe sammen. Som Fagsjef har du skjønt at den beste måten å få til dette er ved å samarbeide med andre. Du har mange gode ideer og løsninger, men de blir ofte bedre når du involverer andre i prosessen.

For å jobbe med kvalitet og revisjoner må du være strukturert, nøyaktig og systematisk. Du må evne å tenke analytisk, se helheten og ha god praktisk og teoretisk forståelse. Videre er det viktig å ha et positivt menneskesyn, være omgjengelig og kunne kommunisere godt.

Kontaktperson:

Beate Lilleengen Bergan

412 23 181

Søk stilling

Vis flere stillinger: