HMS/KS-direktør


NRC Group er en totalleverandør av tjenester for samferdselsrelatert infrastruktur og den største private totalentreprenør innen jernbanerelatert infrastruktur i Norden. Konsernet har stor spesialistkompetanse innen teknisk infrastruktur for bane, grunnarbeid, fiber, VA, massetransport og sanering. Vi bygger og vedlikeholder jernbane, t-bane, trikk, vei, havn, kai, dammer, broer, tunneler m.m. Våre prosjekter skal oppfylle krav til kvalitet, leveres innen budsjett, innenfor tidsfrist og med stort fokus på sikkerhet. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og sysselsetter totalt ca. 2000 medarbeidere, hvorav ca. 540 i NRC Norge. Selskapet er børsnotert og har en årlig omsetning på ca. 6 mrd. NOK. NRC Norge består i dag av de tre divisjonene Bane, Anlegg og Miljø - og har hovedkontor på Lysaker.

For mer informasjon: www.nrcgroup.com

FirmaNRC Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist15.11.2020

HMS/KS-direktør NRC Norge AS

Vi søker deg som er positiv og fremoverlent, uredd og engasjert, til en spennende stilling som HMS/KS-direktør i vårt selskap. Vi bygger bærekraftig infrastruktur på en bærekraftig måte, noe som skal prege hele virksomheten vår. Denne stillingen gir deg mulighet til å påvirke og forme et unikt entreprenørselskap med tverrfaglig virksomhet i hele anleggsspekteret. Du skal være en rollemodell innen kvalitet og HMS og du vil få delta i formingen av vår strategi på området. Du vil inngå i et faglig team og få samarbeide med sterke fagpersoner både i Norge og med våre søsterselskaper i Sverige og Finland. Du vil få overordnet ansvar for vedlikehold og videreutvikling av vårt ledelsessystem som er sertifisert etter fire ledelsesstandarder innen ISO-serien.

Stillingen rapporterer til daglig leder i NRC Norge AS.

Viktige egenskaper vi ser etter hos deg:

  • Evne til å samarbeide og utvikle gode team
  • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
  • Både et strategisk og operativt tankesett, med evne til å gjøre rasjonelle vurderinger og beslutninger
  • Analytisk, strukturert, systematisk og selvstendig, med stor gjennomføringskraft
  • Mål- og resultatorientert

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

  • Ledererfaring og minimum fem års relevant erfaring fra entreprenørbransjen
  • Utdanning fra universitet eller høgskole med relevant fagkrets. Lang og relevant kompetanse kan erstatte utdanningskravet.
  • Solid kunnskap om og praktisk erfaring fra utvikling av god HMS-kultur, gjennomføring av kvalitetsrevisjoner og styring av forbedringsarbeid
  • Erfaring med granskinger og risikovurderinger
  • God teknisk forståelse og interesse

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige ordninger, og en mulighet til å bidra i spennende prosjekter og oppgaver i en bedrift med et viktig samfunnsansvar. I NRC Norge vil du få en utfordrende lederstilling i et solid og ambisiøst fagmiljø innen HMS/KS. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontaktpersoner:

Henning Olsen

Konsernsjef

+47 91741592

henning.olsen@nrcgroup.no

Rune Johansen

HR Direktør

+47 90016926

rune.johansen@nrcgroup.no

Søk stilling


Vis flere stillinger: