Avdeling Energi og Industri søker bygg prosjekt-/prosjekteringsleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige samfunn. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.12.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Energimarkedet i Norge har ett stort behov for vedlikehold, oppgraderinger og nybygg. På Vækerø i Oslo møter du en solid avdeling som bistår private og offentlige kunder med utbygging av vannkraftverk i dagen og i fjell, dam-konstruksjoner, inntak, rørgater og trafoanlegg. Vi har en sterk markedsposisjon og ruster oss for å møte en økende oppdragsmengde. Derfor trenger vi en drivkraft som har erfaring med byggprosjektering og kan være med og lede vår satsing på dette området. Erfaring med større trafostasjoner (opptil klasse 3) vil være en fordel. Du vil få roller som både prosjektleder og prosjekteringsleder, og du vil også få en viktig jobb med å utvikle fagområdet trafostasjoner, samt samarbeidet med Kraftnett-gruppen og fagfolk fra øvrige Sweco-kontor. Stillingen vil rapportere til gruppeleder for Vannkraft Bygg.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil få lede varierte prosjekter der vi bidrar i alle faser, fra forprosjekt til detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Du vil samarbeide tett med kundene for å utvikle løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte. Med en god porsjon struktur, solide kommunikasjons- og samarbeidsevner og et ønske om å lede og skape gode resultater, har du gode forutsetninger for å lykkes med å ta fagfeltet til nye høyder og sikre riktige leveranser og fornøyde kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du har ansvar for prosjekt-/prosjekteringsledelse i ett til flere prosjekter og deltar som prosjektmedarbeider i en flerfaglig arbeidsgruppe.
  • Du arbeider i alle prosjektfaser. Du utvikler design, lager anbudsdokumenter, detaljprosjekterer og følger opp under bygging.
  • Du deltar i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Du har tett kontakt med markedet og følger opp kunder.

Dette kan du

  • Du er ingeniør/sivilingeniør innen bygg/konstruksjon og har minimum fem års erfaring.
  • Du har allsidig bakgrunn som konstruktør og/eller prosjektleder, anleggsleder eller byggeleder.
  • Du har erfaring fra kraftselskap, entreprenørfirma og/eller et rådgiverkontor.
  • Du er kjent med relevant 3D-verktøy, f.eks. Revit og Autodesk.
  • Du har erfaring med å utarbeide og følge opp bygg- og anleggskontrakter.
  • Du har erfaringer med kompliserte spesifikasjoner fra store offentlige kunder.
  • Du er strukturert, har god evne til å planlegge og gjennomføringsevne.

Vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Elisabet Harvei

Gruppeleder Kraftnett

905 32 381

Elisabeth.Harvei@sweco.no

Snorre Magnus Mossing

Gruppeleder vannkraft

959 32 465

Søk stilling

Vis flere stillinger: