Laborant geoteknisk laboratorium

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
StedSkøyen
Søknadsfrist18.11.2020

Geo, Vann & Miljø er en grunnpilar i Multiconsult, og vi har store ambisjoner for fremtiden. Geofag i Multiconsult jobber innen våre viktigste fagområder; bygg og eiendom, samferdsel, marin geoteknikk og industri. Hos oss er nemlig alle geofagene samlet og vi jobber på tvers av de ulike forretningsområdene.

Geoteknisk laboratorium er en viktig bidragsyter inn i prosjektene ved gjennomføring av grunnundersøkelser. Vi har feltavdelinger og laboratorier ved de fleste av våre kontorer. Laboratoriet i Oslo er sertifisert av Kontrollrådet for testing av betong, tilslag og geoteknikk.

Da en av våre dyktige medarbeidere har søkt andre muligheter søker vi etter en laborant som ønsker å jobbe med geotekniske laboratorieoppgaver.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk som jobber for å utveksle erfaringer og faglig utvikling på tvers av lokasjonene.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som laborant vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Fornebubanen, Ringeriksbanen og Ny Mjøsbru.

Hos oss vil du få en viktig rolle i å utvikle vårt laboratorium til å bli heldigitalt. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en spennende arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til praktisk laboratoriearbeid, noe rutinepreget, men for riktig person også mere utfordrende oppgaver.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Geotekniske laboratorieundersøkelser
  • Opptegning av resultater for rapportering
  • Kvalitetssikring/sidemannskontroll
  • Vedlikehold og kontroll av laboratorieutstyr

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som trives med å jobbe med praktisk laboratoriearbeid i team. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra videregående skole eller teknisk fagskole, laboratoriefag eventuelt byggfag
  • Gode brukerferdigheter innen IT er en forutsetning
  • En bidragsyter til å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø
  • Noe erfaring fra laboratoriearbeid er ønskelig, men alle nyansatte vil få kyndig opplæring i aktuelle arbeidsoppgaver
  • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Geoteknisk laboratorium er lokalisert i nye flotte, lyse lokaler nær togstasjonen på Skøyen. Vi er 10 medarbeidere som jobber godt sammen for å nå felles mål, for å gi våre kunder leveranser til avtalt tid og riktig kvalitet.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Grete Olaussen

Seksjonsleder

90573173

grete.olaussen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: