Prosjektsjef

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital.

FirmaDNB Næringseiendom
FylkeOslo
StedBjørvika
Søknadsfrist10.11.2020

Prosjektsjef DNB Næringseiendom

Ønsker du en sentral rolle i et selskap som tar sterkt samfunnsansvar og arbeider langsiktig for å oppnå klima- og miljømål?

Vi ser etter en engasjert Prosjektsjef som ønsker å utvikle våre bygg for fremtiden.

Om oss

DNB Næringseiendom er et av Norges største eiendomsselskap i privat sektor. DNB Næringseiendom forvalter og drifter eiendom for DNB Livsforsikring og DNB Scandinavian Property Fund. Eiendomsporteføljen består av kontorbygg, kjøpesentre og hoteller.

Seksjon Utvikling og digitalisering har ansvar for prosjektutvikling og gjennomføring av byggeprosjekter.

Dette innebærer:

  • Planlegging, økonomistyring og gjennomføring av byggeprosjekter
  • Planarbeid og offentlig byggeprosess
  • Skisseprosjekt/forprosjekt
  • Kontrahering og forhandling om innkjøp av rådgiver- og entreprisetjenester
  • Teknisk DD

Seksjonen arbeider med innovative verktøy for å tilpasse eiendomsporteføljen til kundens krav og bærekraftige løsninger. Herunder gjennomføring av prosjekter med fokus på IoT, BIM, skybaserte styringssystemer og miljøsertifisering av eiendomsporteføljen.

Om rollen

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til videreutvikling av eiendomsmassen, tilpasset kundenes hyppig endrede krav og behov, i samarbeid med markeds- og driftsavdeling. I denne rollen er du ansvarlig for definering og programmering, utredning og gjennomføring av ombygging-, rehabilitering- og utviklingsprosjekter. Andre arbeidsoppgaver vil være budsjettering, oppfølging av kostnader, entrepriser og ivaretakelse av myndighetskrav i prosjektgjennomføring.

Vi ser etter deg som er sosial og trygg i møte med andre, som er resultatorientert, har gode samarbeidsevner og er dyktig på forventningsavklaring. I tillegg har du god rolleforståelse som byggherre og har god kjennskap til prosesser tilknyttet bygg og eiendomsbransjen. Du ser verdien i arbeidet ditt og gjennomfører prosjekter med økonomisk bærekraftige løsninger.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse på høyskolenivå, gjerne med økonomisk tilleggsutdannelse.
  • Flere års erfaring fra eiendomsbransjen, gjerne som prosjektleder, eiendomsutvikler, entreprenør, byggherre eller rådgiver.
  • Strukturert, selvstendig og beslutningsdyktig med gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktige betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver i et eiendomsselskap med ambisjoner og påvirkningskraft.
  • Gode muligheter for kompetanseheving og utvikling innenfor ett av Norges største konsern.
  • Viktig rolle i ett selskap som tar sterkt samfunnsansvar og arbeider langsiktig for å oppnå klima- og miljømål.

Hovedarbeidssted vil være Oslo og noe reisevirksomhet må på regnes. Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Eiendomssjef Kristoffer Gytre på email: Kristoffer.gytre@dnb.no eller telefon: 977 61 029.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: