Junior Sivilingeniør/Ingeniør Vann

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Tverrfagligheten er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde. Rambøll i Trondheim er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist29.11.2020

Er det én plass du bør jobbe som vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll vann. Her kan du forvente å få tillit og ansvar ditt utdannelsesnivå verdig. Vi jobber i regionens mest betydningsfulle vannprosjekter. Juniormiljøet vårt preger prosjektene med digitalisering, innovasjon og bærekraft. Seniorene gir faglige utfordringer, og trygghet for læring. Stillingen passer for deg som viser handlekraft i en travel arbeidshverdag og samtidig vil gi av deg selv i et sosialt miljø med takhøyde.

Vi søker etter en junior som kan ha fagbakgrunn innen VA-infrastruktur, klimatilpassing eller vannrensing. Er du vår nye sivilingeniør/ingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim er over 20 medarbeidere med 0-40 års erfaring og vi jobber innen alle deler av faget vårt. Junioringeniører jobber i nært samarbeid med hverandre, seniorer og kollegaer globalt (for eksempel India). Vi gir råd i alle prosjektfaser innen et stort spekter av vannfaget, som ledningsteknologi, hydrologi og vannrenseanlegg. Fordi Rambøll Vann har byens bredeste vannkompetansemiljø, kan du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde. Eksempler på våre prosjekter er Øya avløpspumpestasjon (omtalt som verdens fineste pumpestasjon), avløpsrenseanlegget og vannbehandlingsanlegget på Stjørdal, Campus NTNU og E6 fra Ranheim til Værnes. Vi er en foretrukken leverandør for kommuner med store planer for vannsektoren, og har per tid rammeavtaler med blant annet Norsk Vann og kommunene Trondheim, Stjørdal og Frøya.

Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse. I besvarelsen fra 2020 scorer avdelingen vår med jobbtilfredshet helt i toppsjiktet for firmaet. Vi har det gøy med utviklende oppgaver!

Inviting bright minds

Oppgaver innenfor infrastruktur er for eksempel knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, NoDig, overvannsproblematikk og modellering av VA-systemer. Har du bakgrunn innen renseteknikk, vil du kunne bidra med prosjektering av både vannbehandlings- og avløpsrenseanlegg, driftsoptimalisering og farekartlegging av vann- og avløpssystemer.

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen vann: VA, hydrologi eller renseteknikk.
  • Gjerne erfaring med planlegging av vann- og avløpssystemer
  • Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy er positivt.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Du får en fadder, eventuelt også en faglig mentor, nyansattkurs, oppdragslederkurs, HMS-opplæring tilpasset behov og en 2-årsplan som sikrer at du gjennomgår en variasjon av oppgaver de første årene i ny jobb. Juniorer prioriteres for arbeid ute, slik som befaringer, kundemøter, GPS/innmåling eller besøk på renseanlegg. Praktisk forståelse er viktig for å prosjektere gode løsninger for våre kunder.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll vann i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Avdelingene har ekspertiseområde innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29-11-2020. Stillingen tiltredes sommeren 2021, etter nærmere avtale.

Har du spørsmål?

Kontakt Marion Trøan, mail: marion.troan@ramboll.no

 Søk stilling

Vis flere stillinger: