Avdelingsleder

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med nærmere 170 ansatte, og har Trøndelag som hjemmemarked. Vi har store vekstambisjoner innenfor våre forretningsområder Bolig, Næring, Bygg og Anlegg. Trym Anlegg utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. En stor andel av prosjektene er knyttet til etablering og utbedring av infrastruktur, med Bane NOR som en strategisk viktig kunde, og avdelingen erfarer en økende oppdragsmengde fra selskaper i Trym-konsernet. Avdelingen sysselsetter 65 kompetente og motiverte ansatte, hvorav 22 funksjonærer og 43 produksjonsansatte fordelt på vei- og anleggsfaget og maskinførerfaget. De fleste ansatte hos Trym Anlegg har bakgrunn fra entreprenøren Teknobygg, som ble overtatt av Trym i 2014.

FirmaTrym Anlegg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.11.2020

Trym Anlegg setter kvalitet og leveransepresisjon høyt. I tett samarbeid med byggherrer og underleverandører investerer vi vår kompetanse, erfaring og motivasjon i å levere i henhold til alle involvertes forventninger.

Trym Anlegg er en del av et konsern i vekst, og vi søker deg som vil være med og påvirke denne reisen. Som avdelingsleder for Trym Anlegg får du overordnet ansvar for verdiskaping, drift og utvikling av et viktig forretningsområde i Trym. Vi har et arbeidsmiljø som preges av høy faglig kompetanse, frihet under ansvar og ikke minst humor og arbeidsglede. Vi tilbyr gode betingelser.

Som avdelingsleder har du fokus på å vinne offentlige anbud og konkurrere om anleggsoppdrag for private byggherrer. Du vil også bruke mye av tiden din på ressursstyring, oppfølging av viktige prosjekter og tett-på-ledelse av arbeidsstyrken. Vi forventer at vår nye avdelingsleder tar et tydelig eierskap til avdelingens ambisiøse vekst- og resultatmål.

Avdelingsleder for anlegg inngår i ledergruppen for Trym Bygg og Anlegg AS. Det forventes at du blir en aktiv bidragsyter til å videreutvikle bedriften, og herunder være en ressurs innenfor forretnings-, kompetanse- og prosessutvikling.

HMS er et verdivalg i Trym, og som avdelingsleder har du ansvar for at alt personell tilknyttet dine prosjekter avslutter arbeidsdagen i samme forfatning som de startet den. Det er en selvfølge at du styrer avdelingen i tråd med alle lover, regler og retningslinjer, og at du sørger for at anleggsavdelingen etterlever Tryms kjerneverdier verdiskapende, trygg og ordentlig.

Du har utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis sivilingeniør eller ingeniør. Lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende utdanning. Solid erfaring fra bransjen og god teoretisk og praktisk bakgrunn innenfor anleggsfaget og prosjektstyring er en forutsetning. Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi søker deg som har erfaring med å lede, ta ansvar og motivere andre gjennom å gå foran som et godt eksempel. Du har pågangsmot og evner å håndtere en stor arbeidsmengde. Dine samarbeidsevner er gode, og du motiveres av å skape gode resultater sammen med andre. I tillegg er det viktig for oss at du er beslutningsdyktig, strukturert og planleggende, og ikke minst at du bidrar med godt humør og god stemning.

Kontaktpersoner:

Robert Walnum Skjervstad

Daglig leder

412 36 568

robert.skjervstad@trym.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: