Rådgivende ingeniører samferdselskonstruksjoner

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeFlere fylker
Stedflere lokasjoner
Søknadsfrist15.11.2020

Til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige løsninger innen samferdsel, trenger vi flere dyktige ingeniører på laget.

Har du erfaring med prosjektering eller 3D-modellering/parametrisk design av samferdselskonstruksjoner? Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i et av landets ledende fagmiljøer innen konstruksjon? Da er dette noe for deg!

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur er selve grunnlaget for velfungerende byer og omland i morgendagens bærekraftige samfunn.

Sammen med Johs Holt har Multiconsult et av landets ledende fagmiljø innen komplekse brukonstruksjoner. Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende samferdselsprosjektene over hele landet der vi prosjekterer store fritt-frembygg-bruer, flytebruer og skråkabelbruer. Vi har i dag en viktige fagroller i prosjekteringen av blant annet E39 Flytebro over Bjørnafjorden og Fornebubanen i Oslo.

Multiconsult ønsker å ha ledende posisjon innen samferdsel også i fremtiden og trenger derfor flere medarbeidere med erfaring innen samferdselskonstruksjoner til å lede og drive våre oppdrag.

Vi satser på ytterligere vekst blant erfarne og nyutdannede vegplanleggere, og søker derfor etter kandidater til følgende kontorer:

  • Oslo
  • Bergen
  • Sandnes
  • Kristiansand
  • Drammen
  • Tønsberg
  • Skien
  • Fredrikstad
  • Moss
  • Sarpsborg

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVER FOR DYKTIGE BRUINGENIØRER

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å være ledende innen bruprosjektering i Norge, hvilket krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiver for dyktige ingeniører inne samferdselskonstruksjoner. Derfor har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at du som medarbeider trives hos oss.

Ikke bare tar vi del i de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, vi er opptatte av å skape gode, velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Vi tilbyr et tverrfaglig miljø med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenkning, kreativitet og estetikk.

Er dette noe for deg? Send oss din søknad i dag! Vi behandler søknader løpende og gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørmål om stillingen, ta kontakt med Arne Øvstebø på tlf: 90 17 48 81 eller e-post arne.oevsteboe@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: