Vi søker erfarne elektrorådgivere

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist16.01.2021

Multiconsult Norge AS avdeling Bygg og Industri i Bergen ønsker å ytterligere styrke vår kompetanse innenfor seksjon elektro. Vi ser i den forbindelse etter erfarne elektrorådgivere.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som elektrorådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har pågående prosjekter for byggherrer som Helse Bergen, Forsvaret, Statens vegvesen samt flere større og mindre oppdrag innenfor skolebygg, kontor og handel, industri og infrastruktur.

Hos oss vil du få en viktig rolle ved oppfølging av prosjekt i tverrfaglige team med en god fordeling av unge og erfarne medarbeidere. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Som seniorrådgiver hos oss vil du både utvikle fagmiljøet og være en viktig aktør i samspillet med våre kunder.

Din rolle med arbeidsoppgaver vil bli tilpasset ut fra din kompetanse og ønsker, men kan være:

  • Tidligfase prosjektering
  • Disiplinleder elektro i større og mindre oppdrag
  • Kundekontakt med salg av våre tjenester

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?
Er du en person med faglig tyngde og gode samarbeidsegenskaper, som trives med å jobbe tverrfaglig i team? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet og/eller elektroentreprenør
  • Erfaring fra forretningsbygg, helsebygg, industriprosjekter og/eller samferdselsprosjekter
  • Bachelor- eller mastergrad elektro
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer. Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Avdeling Bygg og Industri omfatter ca. 80 rådgivere med kompetanse innen elektro, VVS, og konstruksjoner. Våre medarbeidere arbeider primært med rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor bygg- og eiendomsmarkedet, industri og samferdsel. Vi legger vekt på å søke utfordrende tverrfaglige prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor, og BIM er en naturlig del av vår måte å arbeide på.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder elektro, Lasse Tenold, lasse.tenold@multiconsult.no, tlf: 90609836.

Søk stilling

Vis flere stillinger: