Prosjektleder

Eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym er en solid, erfaren og langsiktig boligutbygger i Trondheimsregionen. Vi har en betydelig tomteportefølje, og planlegger å ferdigstille mellom 150 og 200 boliger årlig de kommende årene. Vårt bolig-team består av kompetente og engasjerte medarbeidere med lang bransjeerfaring. Prosjektlederne i teamet har en sterk dedikasjon knyttet til å overlevere kvalitet til boligkjøperne. Velger du en bolig fra Trym kan du være trygg på at du overtar nøkkelen til et godt hjem med Trym-kvalitet.

FirmaTrym Bolig
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.10.2020

Vi utvider teamet - er du vår nye prosjektleder?

Allerede ved vurderingen om vi skal kjøpe en tomt eller ikke, stiller vi oss spørsmålet - vil dette bli et godt sted å bo. Fra beslutning om kjøp av en tomt, og frem til innflytting flere år senere, har vi de fremtidige beboerne i fokus ved valg av planløsninger, materialer og håndverkere.

Som ny prosjektleder hos oss vil dette bli det landskapet du skal jobbe i. Vi har allerede tre prosjektledere som er i full sving, og du blir den fjerde. Vi har gode betingelser, et arbeidsmiljø som preges av høy faglig kompetanse og ikke minst humor og arbeidsglede.

Du skal organisere og lede prosesser for utvikling og bygging av gode boligprosjekter. Det er viktig at prosessene er effektive, og god kostnadskontroll er en forutsetning. Vi setter kundetilfredsheten høyt både under bygging og etter overlevering.

Du vil få ansvar for kontakt med arkitekter og eksterne konsulenter, samt kontrahering og oppfølging av totalentreprenøren under hele prosjektet. Byggherreforskriften må selvfølgelig følges til enhver tid. Ved overlevering av ferdige boliger til kundene, skal alle involverte parter i prosjektet være meget godt fornøyde med samarbeidet med Trym Bolig. Du har også ansvar for kundeoppfølging i garantiperioden.

Du vil til enhver tid ha ansvaret for 2-3 prosjekter - gjerne i forskjellige prosjektfaser.

Du har utdanning på høyskole-/universitetsnivå, fortrinnsvis ingeniør eller siv.ing. innen byggfag, eiendomsutvikling eller arealplanlegging. Erfaring kan imidlertid kompensere for utdanning i noen grad. Du skal gå inn i vårt team som en selvstendig prosjektleder, og vi forventer at du har minimum 5 års relevant erfaring.

Vi ser etter deg som har jobbet som prosjektleder eller anleggsleder på byggeplass, og har erfaring fra prosjektutvikling innen bolig- og/eller næringsbygg. Du må ha god økonomiforståelse og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Har du i tillegg innsikt i jus innenfor fagområdet, er det en styrke.

Du må ha bil og førerkort samt gode datakunnskaper. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Som du har skjønt søker vi deg med kommersiell teft, som er løsningsorientert og som jobber strukturert og selvstendig. Du evner å håndtere en stor arbeidsmengde og har masse pågangsmot. Dine samarbeidsevner er gode, og du bidrar med humor og god stemning.

For å søke stillingen, trykk her.

Kontaktperson:

Jobzone v/Gunn Iren Berg Svendsen

934 60 310

Vis flere stillinger: