Multiconsult og LINK arkitektur har inngått landsomfattende rammeavtaler med sykehus-Norge. Her St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: Cato Edvardsen/Wikipedia.

Multiconsult og LINK får rammeavtale med Sykehusinnkjøp

Multiconsult og LINK arkitektur har inngått rammeavtaler med Sykehusinnkjøp for rådgivende ingeniørtjenester og arkitekturtjenester for sykehus i hele Norge.

- Vi er svært fornøyde med at Sykehusinnkjøp og helseforetakene har valgt oss som en av sine viktigste partnere gjennom å tildele konsernet 57 rammeavtaler for rådgivende ingeniørtjenester og arkitektur i hele Norge, sier Rolf Maurseth, markedssjef for Bygg og Eiendom i Multiconsult og LINK arkitektur i en pressemelding.

Begge selskapene inngår i Multiconsult-gruppen.
Avtalene  gjelder for to år med mulighet for forlengelse. Oppdragsgiver for anskaffelsen er Helse Sør-Øst RHF, Helse Nord RHF og Helse Midt-Norge RHF. Sykehusinnkjøp HF er avtaleforvalter.

Rammeavtalen skal dekke små, mellomstore og større prosjekter i alle prosjektfaser, og kan også benyttes ved ombygginger og nybygg, opplyser de to selskapene.

Totalt er Multiconsult tildelt rammeavtaler på 44 deltilbud på åtte forskjellige fag (RIB, RIV, RIE, RIG, PL, BL, SHA koordinator og RIM (Miljørådgivning)), og er evaluert som leverandøren med best kvalitet på samtlige fag. LINK arkitektur er tildelt 13 rammeavtaler på arkitekturtjenester.