Rådgivende ingeniører trafikk og transport

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist24.09.2020

Vi trenger flere dyktige ingeniører til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige trafikk -og transportløsninger!

Har du spisskompetanse på oppbygging og bruk av trafikkmodeller, trafikksimuleringer eller utarbeidelse av mobilitetsplaner og strategier? Eller har du kanskje erfaring fra å ha jobbet med kryssdesign, avviklingskapasitet, fremkommelighet for kollektivtrafikk og trafikksikre løsninger? Er du i tillegg nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel - da er dette absolutt noe for deg!

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur, der trafikk og transport vil være sentrale fagområder, utgjør et viktig grunnlag for velfungerende byer i morgendagens bærekraftige samfunn.

Vi ønsker å være med på å forme fremtidens kollektivløsninger med vår kompetanse innen trafikk og transport, og har derfor behov for å styrke vår kapasitet med både spiss- og breddekompetanse innen dette fagområdet.

Til vårt kontor i Oslo har vi nå behov for:

  • Sivilingeniører med minimum 5 års erfaring

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende samferdselsprosjektene over hele landet. I dag har vi en viktig rolle i blant annet prosjektene kommunedelplan Fjordbyen/Lierstranda i Lier kommune, Gardermoen Næringspark i Ullensaker kommune og Fornebubanen i Bærum og Oslo kommune. Vi jobber daglig med ulike programvarer som regional transportmodell (RTM), Aimsun, Sidra og Crossig for å nevne noen. Vi er svært dyktige på teknologi, og er godt rigget for fremtidens oppdrag.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE TRAFIKK– OG TRANSPORTINGENIØRER

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å ta en ledende posisjon innen samferdsel, hvilket krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiveren for dyktige ingeniører innen trafikk og transport. Derfor har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at du trives hos oss.

Ikke bare tar vi del i de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, vi er opptatte av å skape gode, velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Vi tilbyr et tverrfaglig miljø med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenking, kreativitet og estetikk.

Er dette noe for deg? Send oss din søknad i dag! Vi behandler søknader løpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Trafikk, Jan Espen Lie Tennvann, tlf: 92231344 eller mail: jan.espen.tennvann@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: