Betongarbeidere

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet vil i 2019 omsette for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 800 medarbeidere over hele landet.

Backe Bergen AS er et totalentreprenørselskap i Backe med 45 ansatte. Selskapet har hatt Bergen og omegn som sitt marked siden 1963 og har inngående markedskunnskap og kundene kjenner Backe Bergen som en kompetent og fleksibel samarbeidspartner. Backe Bergen påtar seg alle typer oppdrag innen nybygg og rehabilitering for offentlig og private byggherrer. Selskapet har en god utvikling og opplever stor ordretilgang med spennende prosjekter.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

FirmaBacke Bergen
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist01.10.2020

Backe Bergen har stor vekst og søker flere flinke folk. Vi søker nå etter betongarbeidere og baser. Er du interessert i jobb hos oss mottar vi gjerne din søknad.

Kvalifikasjoner

Du har erfaring fra betongarbeid, og kan kommunisere godt på norsk.

Personlige egenskaper

Du kan jobbe selvstendig, men også som del av arbeidslaget. Videre har du gode holdninger, flink til å planlegge og finner gode og effektive løsninger. Vi foretrekker også at du er utadvendt og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Hos oss får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og en god og seriøs arbeidsplass.

Høres dette spennende ut for deg er du velkommen til å kontakte oss for en prat.

Kontaktperson

Alf Rasmus Drivenes

Driftssjef

Telefon 984 49 880

Søk stilling

Vis flere stillinger: