Stikningssjef

BERTELSEN & GARPESTAD AS, etablert i 1959, er et ledende maskinentreprenørfirma innen bygg og anlegg. Firmaet omsetter årlig for ca 1,2 milliard og har 240 ansatte. Typiske prosjekter for oss er vegbygging, kraftanlegg, masseflytting og sprengningsarbeider. Selskapet inngår i konsernet B&G Holding AS som til sammen består av over 20 selskaper. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge. Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag. Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø er Bertelsen & Garpestad i konstant vekst og søker i den forbindelse dyktige folk til nye stillinger, vi er interessert i alt fra erfarne folk til nyutdannede, så vel som studenter og lærlinger.

FirmaBertelsen & Garpestad
FylkeRogaland
StedEgersund
Søknadsfrist30.09.2020

Vi søker etter deg som vil lede stikningsavdelingen i Bertelsen & Garpestad AS.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har ledererfaring, er ingeniør eller har utdanning fra teknisk fagskole, lang erfaring og samarbeider godt i team. Det forutsettes gode datakunnskaper – Officepakken og Gemini entreprenør.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Ansvar for daglig drift av stikningsavdelingen
  • Ansvar for oppmåling, utarbeidelse av tegninger og stikningsplaner i samarbeid med stikningsingeniører
  • Personal-, økonomi- og fagansvar

Vi tilbyr fast lederstilling med spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og hektisk miljø. Kurs, oppdatering etter behov. Gode lønns- og arbeidsbetingelser.

Kontaktpersoner:

Ida Birkeland Grova

HR-ansvarlig

92899693

ida@bg.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: