Anleggsleder

Gjermundshaug Gruppen (GG) er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i anleggsbransjen. Gjennom lokalt familieeierskap siden 1949, har selskapet i 70 år bygget solide og synlige verdier for samfunnet og private, så som veier, bruer, jernbane, vann- og avløpsanlegg. Visjonen er å være førstevalget for kunder, leverandører og ansatte. GG er og skal være langt fremme på alt som har med utvikling i bransjen å gjøre, spesielt innenfor teknologiske løsninger.

Virksomheten omfatter anleggsdrift, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver, elektrisk infrastruktur og eiendomsutvikling, som leveres av forskjellige virksomhets- og markedsområder: Anlegg Øst Entreprenør AS, Gjermundshaug Anlegg AS, Specto Remote AS og Steer AS som er en nysatsning på fjernstyrte og føreløse anleggsmaskiner. Morselskapet er Gjermundshaug AS og konsernadministrasjonen er ansatt i Gjermundshaug Gruppen AS. Administrasjonen til selskapene er lokalisert i Alvdal, Elverum, Lillehammer og Oslo.

GGs kjerneverdier er trivsel, profesjonalitet, løsningsorientert og stolthet.

FirmaGjermundshaug Gruppen
FylkeInnlandet
Søknadsfrist07.09.2020

Til våre to driftsselskaper Anlegg Øst Entreprenør AS og Gjermundshaug Anlegg AS søker vi handlekraftige og dyktige anleggsledere som trigges av å skape lønnsomme prosjekter og motiverte medarbeidere.

Som anleggsleder vil du ivareta all ledelse av den operative driften på anlegget. Det er en nøkkelrolle i å skape effektiv fremdrift, god flyt og lønnsomhet i prosjektene. Videre er det en sentral rolle i å ivareta HMS og alle krav knyttet til prosjektet. anleggsleder skal ta store avgjørelser, og har til enhver tid ansvar for store verdier i prosjektet. Du har personalansvar for alle ansatte på anlegget, og rapporterer til prosjektleder.

Gjermundshaug Gruppen skal være så attraktive at de er et naturlig valg for både nye og gamle kunder.

Vår nye anleggsleder må ønske å vokse i og med selskapet og vil ha følgende arbeidsoppgaver:

  • Daglig ledelse og oppfølging av ressursstyring på anleggsplassen
  • Hovedansvarlig for etterlevelse av HMS og kvalitet
  • Utarbeide og følge opp prosjektdokumentasjon som innmålinger, fremdriftsplaner, kvalitetsplaner, risikostyring, betalingsplaner, innkjøpsplaner
  • Oppfølging av kontrakt og endringsarbeider
  • Kalkulasjon og økonomisk rapportering
  • Lede drifts-, verne- og bas- møter og sørge for skriftlig referat fra disse
  • Deltakelse i byggemøter

Stillingen passer godt for en resultatbevisst og allsidig person som trives med mye ansvar. Du innehar naturlige lederegenskaper og gjør gode prioriteringer for å nå satte mål. Videre må du like å være mye involvert og ha full oversikt over den daglige driften og produksjonen. Det er viktig at anleggsleder er strukturert og svært selvgående, samt evner å se forbedringer og jobbe forebyggende. Andre vil beskrive deg som en engasjert lagspiller med gode samarbeidsegenskaper.

Rett kandidat er utdannet ingeniør og/eller sivilingeniør, og innehar god teknisk kompetanse og praktisk forståelse.

Andre ønskelige kvalifikasjoner er:

  • Minst 2-3 års erfaring med anleggsledelse
  • God økonomi- og kontraktforståelse
  • Organisatoriske, økonomiske og styringsmessige ferdigheter
  • Erfaring med risikovurderinger
  • Kunne anvende IKT-verktøy
  • Kommuniserer godt norsk skriftlig og muntlig

Gjermundshaug Gruppen er en solid bedrift med kompetente mennesker og avanserte teknologiske løsninger. Selskapet har gode utviklingsmuligheter og gir stor fleksibilitet til å påvirke egen jobbhverdag. Det er varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer og et godt arbeidsmiljø som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør.

Er dette rett for deg? Vi ser frem til å lese din søknad og CV og håper at du der vil beskrive hvordan du kan bidra til vår videre suksess.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med økonomi- og personalsjef Hans Bjørnstad på telefon 46 89 33 04, eller vår rådgiver hos The Assessment Company Gro-Anett Haugen på telefon 974 08 693.

Søk stilling

Vis flere stillinger: