Illustrasjonsfoto: NCC Industry

NCC Asfalt etablerer nytt laboratorium

NCC Asfalt etablerer et nytt asfaltlaboratorium i Bergen i tillegg til dagens laboratorium i Drammen. To nye ledere er også ansatt for å videreutvikle selskapets lab-virksomhet.

Bente Stokkenes Nesbø er ny labsjef i NCC Industrys laboratorium i Bergen. Foto: NCC

Det skriver NCC i en pressemelding tirsdag.

Bente Stokkenes Nesbø startet nylig som lab-sjef for NCC Industrys asfaltlaboratorium i Bergen. Nesbø kommer fra Eurofins Environment Testing, hvor hun har vært laboratorieingeniør og teknisk leder. I tillegg har Helga Ros Fridgeirsdottir overtatt stillingen som sjef for NCCs laboratorium i Drammen.

‒ Bente er en viktig brikke i vår omorganisering av lab-virksomheten vår, og vi er veldig glade for at hun vil være med å videreutvikle vår kompetanse på asfalt og drive utviklingen av bærekraftig produksjon av asfalt, sier direktør i NCC Industry, Joar Caspersen.

Helga Ros Fridgeirsdottir er ny labsjef i NCC Industrys laboratorium i Drammen. Foto: NCC

‒ Med Bentes kunnskap og erfaring med nanopartikler og fysikalsk kjemi, ser framtiden for asfaltutvikling bra ut. Det er også veldig gledelig at Helga ønsker å satse videre i NCC, og at hun ønsker å ta laboratoriet i Drammen inn i framtiden, fortsetter han.

Helga Ros Fridgeirsdottir har, ifølge pressemeldingen, jobbet i NCC Industry sitt laboratorium i Drammen i lang tid. Fridgeirsdottir skal nå videreutvikle asfaltarbeidet som har blitt gjort på laboratoriet som ny leder, og da i samarbeid med laboratoriet i Bergen, skriver NCC.