Dronefoto: Tor Helge Thorsen/ R8

EY flytter til Powerhouse Telemark

Powerhouse Telemark åpner til høsten, og listen over leietakere i Porsgrunns nye signalbygg vokser. Mandag ble det klart at EY Porsgrunn fyller opp en etasje.

Etter nesten 25 år på Bjørnstad flytter EY (Ernst & Young) et steinkast unna, nærmere bestemt til bygget som har fått kallenavnet "den grønne diamanten”.

EYs Porsgrunns-kontor, med sine 42 ansatte innen revisjon, skatt og rådgivning, vil mot slutten av året flytte inn i Powerhouse Telemark. I det elleve etasjer høye bygget som totalt rommer cirka 350 kontorplasser, vil EY ta i bruk en hel etasje, melder byggherre R8 i en pressemelding.

De tre øverste etasjene vil være felles for alle byggets leietakere og rommer personalrestaurant, møterom og takterrasse.

De øvrige leietakerne er R8 (som også er byggherre), Gassnova, Rambøll, SCG Chemicals, Evolve, Schneider Electric, Mynd Entreprenør og Protekt IT.

– Vi gleder oss veldig til å flytte inn i nye og topp moderne lokaler. Dette er en strategisk viktigbeslutning for vår videre satsning i Telemark og for vår synlighet i Grenlandsområdet. Vi tror også atnye lokaler vil styrke attraktiviteten blant ansatte og nyutdannede, sier Tone Mari Flatland, kontorleder EY i Porsgrunn i meldingen. Byggherre og CEO i R8 Property, Emil Eriksrød, er også svært fornøyd med den nye leietakeren.

- For oss er det en fjær i hatten å fåEY som leietaker, og samtidig er det ekstra gledelig at de gjennom sitt virke inviterer kunder til sine nye lokaler. På den måten får enda flere kjennskap og tilknytning til bygget. Vårt ønske er å skape gode nabolag, og det får vi virkelig med EY på laget, sier han i meldingen.