Er du veldig interessert i grunnforhold?

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist21.06.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen møter du nærmere 300 medarbeidere som jobber innenfor alle rådgiverfagene. Nærmere 40 av disse håndterer et bredt spekter av geofag, noe som gjør oss til et av Norges største geofagmiljøer. Avdeling Geofag og Feltundersøkelser har et fantastisk arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Nå ser vi etter en ny rådgiver til feltenheten vår. Vi har fire borerigger og personell som utfører grunnundersøkelser av høy kvalitet over hele Sør-Norge, samt en liten administrasjon på kontoret i Bergen. Vi startet opp for få år siden, men våre medarbeidere har lang erfaring og bred kompetanse innen grunnundersøkelser. Vi venter fortsatt god, positiv utvikling og vekst – nå med deg på laget.

Hos oss vil du utvikle deg. Dine nye kolleger er svært dyktige, med stor variasjon i utdannelse og erfaring, noe som gjør oss i stand til å levere tverrfaglige geo-tjenester til våre kunder. Du er typen som kommuniserer godt med alle. Du tar ansvar, er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er ryddig og strukturert og trives med mange baller i luften. Du stiller opp når det trengs og du er opptatt av å levere kvalitet og å være en god rådgiver for kundene. Vi ser gjerne at du har evne og vilje til å tenke nytt innen digitalisering.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du planlegger og administrerer høy-kvalitets grunnundersøkelser med borerigg.
  • Du følger opp og koordinerer felt og lab
  • Du samler resultater og utarbeider rapporter.
  • Du bistår med tilbudsarbeid.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller mastergrad innen geo-fag, eventuelt er du ingeniør innen bygg og anleggsteknikk.
  • Det er en fordel om du har kjennskap til Autocad, Geosuite og Novapoint.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder Geofag og feltundersøkelser

+47 938 45 373

elisabeth.baird@sweco.no

Jan Øyvind Holdhus

Gruppeleder

+47 415 32 022

Søk stilling

Vis flere stillinger: