Junior H&S Partner

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist07.06.2020

Junior H&S Partner, NCC Industry

Forretningsområdet NCC Industry er en nordisk organisasjon som spesialiserer seg på bærekraftige asfaltløsninger, steinmateriell, grunnarbeid og asfaltering. Gjennom tilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby deg en spennende jobb i et utviklende miljø.

Hos oss i NCC kommer sikkerhet først, og vi investerer mye tid i å jobbe proaktivt og systematisk med vårt HMS-arbeid. Begrepet Pioneering Safety støtter vår visjon om å skape sunne og trygge arbeidsplasser uten ulykker. Arbeidsmiljøet i NCC er ikke bare regler og forskrifter, men for oss handler det om å være et godt forbilde og en ambassadør for trygge arbeidsplasser, og å ha en evne til å ta en helhetlig tilnærming til proaktivt arbeid.

Vi søker nå etter en Junior H&S Partner (helse- & sikkerhetspartner), som vil være en administrasjonsorientert rolle, for å styrke det norske HMS-teamet innen forretningsområdet NCC Industry. Her vil du få muligheten til å forbedre og videreutvikle vårt systematiske arbeidsmiljøarbeid for NCC Industry i Norge.

Vil du være med å utvikle HMS-arbeidet i NCC Industry?

Som Junior H&S Partner vil du jobbe administrativt med forebyggende oppgaver og bidra til å effektivisere prosessene knyttet til arbeidsmiljø. Du vil bli en nøkkelperson for vårt HMS-team innen utvikling av dokumentasjon i våre interne virksomhetssystem og IT-verktøy når det kommer til arbeidsmiljørapportering. For denne rollen vil du også være den som er pådriver i diverse utviklingsprosjekter innenfor helse, miljø og sikkerhet. Arbeidet vil være variert og utviklende, og du vil bli godt kjent med hele organisasjonen og få et stort kontaktnett.

Rollen vil være en del av NCC Industry sin nordiske Helse & Sikkerhetsorganisasjon. I NCC Industry Norge består teamet av tre kolleger og du vil rapportere til HMS-sjef for forretningsområdet NCC Industry.

Vi ønsker du har følgende kunnskap og erfaring

Du har høyere utdanning knyttet til HMS, eller annen relevant bakgrunn. Du kan gjerne være nyutdannet, eller med noen få års erfaringer fra arbeidslivet. Har du tidligere jobbet med eller har kjennskap til ledelsessystemer, er dette et stort pluss. Du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig, og har kjennskap til Office 365 og generelt gode IT-kunnskaper.

For denne rollen legger vi betydelig vekt på personlige egenskaper. Du har sansen for administrative oppgaver som krever at du er strukturert og nøye, samtidig som du har fokus på helheten. Du er komfortabel med å jobbe selvstendig og har evne til å prioritere, være en pådriver og å sluttføre prosjekter på en systematisk måte. Som person kommer du lett i kontakt med andre mennesker, og du kommuniserer på en profesjonell måte.

NCC har en visjon om null ulykker på våre arbeidsplasser, så det er viktig at du har en sterk vilje og et engasjement knyttet til vårt HMS-arbeid, og vil bidra til å sikre våre arbeidsplasser for alle våre ansatte.

Vi tilbyr

Hos oss er du med å påvirke din egen utvikling!

I NCC vil du få en utviklende rolle og en plass i en organisasjon med gode verdier, høy miljøbevissthet, og en sterk vilje til å lykkes. Vi har en spennende og variert arbeidshverdag med ulike utfordringer.

Ytterligere informasjon

Du vil være tilknyttet vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men det må også påregnes noe reisevirksomhet i denne rollen.

Hvis dette er noen for deg, send oss din søknad og CV senest innen 7. juni 2020. Prioritering av kandidater og innkalling til intervju vil skje fortløpende.

Har du spørsmål om stillingen? 

Ta gjerne kontakt med Yasmine Öz, Junior HR Partner i NCC Industry eller Mona Backlund, Arbeidsmiljøsjef i NCC Industry.

Søk her

Kontaktpersoner:

Yasmine Öz
Junior HR Partner
+47 478 13 162
Yasmine.Oz@ncc.no

Mona Backlund
Arbeidsmiljøsjef
+46 679 072 7918
mona.backlund@ncc.se

Vis flere stillinger: