Rådgivende ingeniør byggeteknikk, massivtre

Woodcon Engineering er et nystartet rådgivende ingeniørfirma under det norske entreprenørselskapet Woodcon AS. Woodcon er en ledende aktør innen leveranse og montasje av massivtre og består i dag av totalt fire selskaper med 32 ansatte fordelt på salg, prosjektering, prosjektoppfølging og montering.

FirmaWoodcon Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist20.06.2020

Woodcon Engineering søker engasjerte og dyktige rådgivere innen byggeteknikk til vårt nye kontor på Skøyen i Oslo.

Woodcon Engineering tilbyr rådgivning innen konstruksjonsteknikk med fokus på massivtre og limtre. Med en økende etterspørsel etter massivtre i markedet har vi behov for å styrke vår kapasitet innen prosjektering.

Vi søker deg som har erfaring innen prosjektering av bygningskonstruksjoner; både deg som har erfaring med prosjektering av massivtre og limtre fra tidligere og deg som er nysgjerrig på å lære dette. Du vil få muligheten til å jobbe med forskjellige typer prosjekter av ulike størrelser og kompleksitet, samt være med på den spennende utviklingen av vårt prosjekteringsmiljø.

Vi er på jakt etter deg som er selvgående i arbeidshverdagen og tar ansvar for egne prosjekter og arbeidsoppgaver. Du deler gjerne din kunnskap og har samtidig et ønske om å utvikle deg. Vi kan tilby faglig tyngde og støtte når det trengs.

Hos oss vil du få en spennende og variert arbeidsdag i et firma hvor alle kjenner alle, som er i vekst og hvor latter er en viktig del av hverdagen.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver er primært konstruksjonsteknisk prosjektering av massivtre- og limtrekonstruksjoner med tilhørende oppdragsledelse. Dette innebærer stabilitetsanalyser, dimensjonering, modellering i Revit og utarbeidelse av tegninger. Prosjektene er flerfaglige med bruk av BIM hvor vi jobber tett opp mot entreprenører, arkitekter og våre montører i Woodcon. I enkelte tilfeller der vi ikke har kapasitet til å prosjektere selv, bistår vi med prosjekteringsledelse når andre ingeniørfirmaer prosjekterer for Woodcon.

Vi ser etter deg som:

  • Er motivert og positiv
  • Er utdannet sivilingeniør eller har annen høyskoleutdannelse innen konstruksjonsteknikk
  • Har erfaring med byggeteknisk prosjektering innen betong, stål og/eller tre
  • Har gode samarbeidsevner og evne til å bygge relasjoner
  • Er ansvarlig og strukturert
  • Snakker og skriver flytende norsk og behersker engelsk godt

Vi kan tilby:

  • Glimrende arbeidsmiljø
  • Faglig tyngde innen massivtre og limtre
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Muligheten til å være med på prestisjeprosjekter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Henvendelser og søknad med CV rettes til:

Kristine Andersen

Prosjekteringsleder/DL

+47 481 33 679

kristine@woodcon.no

Vis flere stillinger: