Geotekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa. Som eneste rådgivende ingeniørselskap i Norden kom vi i 2016 med på listen over verdens 200 største grønne selskaper (Carbon Clean 200).

Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobben vår er å finne helhetlige løsninger på morgendagens utfordringer.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2020

Vi søker etter erfaren geotekniker til vårt kontor i Bergen

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i flerfaglige og komplekse prosjekter, som liker å være tett på kunden og som er opptatt av å jobbe sammen på et lag med alle involverte.

På kontoret vårt på Fantoft er vi over 300 medarbeidere innenfor alle rådgiverfagene. Vår bedrift har preget utviklingen i byen vår i nærmere 100 år, og ser frem til å fortsette med det i mange år fremover. Sweco er en viktig samfunnsaktør i vår region, og er samtidig det største rådgivermiljøet i vår bransje i Europa

Hos oss gjør du en forskjell. Som geotekniker får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter. Med din kunnskap styrker du fagmiljøet, og får påvirke satsingen på geofag. Avdelingen for geofag og feltundersøkelser i Bergen teller nærmere 40 medarbeidere som jobber innen et bredt spekter av geofag. Her vil du møte dyktige kolleger som setter pris på din erfaring og dine meninger

Vi disponerer også 3 moderne borerigger til gjennomføring av grunnundersøkelser. Vår avdeling har et fantastisk arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill og medarbeiderne er svært kompetente med et godt spenn i både utdannelse, erfaring og samspill, noe som gjør at vi kan levere tverrfaglige geotjenester til våre kunder.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du garantert en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt.

Prosjekter vi jobber med i vår region for tiden er bl.a. Bybanen til Fyllingsdalen, Sotrasambandet, E16/Vossebanen mellom Arna og Stanghelle, Sykkelstamveien i Stavanger, fergefri E39, Holen skole, nytt Fylkeshus for Vestland Fylkeskommune.

Dine arbeidsoppgaver:

  • geoteknisk prosjektering av fundamenteringsløsninger, stabilitets- og bæreevne-vurderinger og -beregninger, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser med egne borerigger, tolkning av grunnforhold, prosjektering av støttekonstruksjoner etc.
  • utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsoverslag
  • bygge videre på den sterke kompetansen som er i gruppen og bidra til å videreutvikle geoteknikk som tjenesteområde i Sweco
  • bistå i tilbuds- og markedsarbeid, jobbe med synlighet i markedet, og profilere Sweco overfor kunder og på bransje-arenaer

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør med spesialisering innen geoteknikk, gjerne med erfaring fra store infrastruktur-, bygge- eller energiprosjekt.
  • Du har allerede noen års erfaring innen geoteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging, helst fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.
  • Du har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy.
  • Du har erfaring fra å jobbe i Norge og behersker norsk som arbeidsspråk.

Kontaktpersoner:

Michael Knüsel

Gruppeleder Geofag

+47 407 23 127

michael.knusel@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: