Byggingeniør

Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

FirmaExperis
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2020

For en av våre kunder i anleggsbransjen ser vi etter en prosjektingeniør. Som prosjektingeniør hos kunden vil du følge opp prosjektene på byggeplass med ansvar for HMS og KS. Du vil videre jobbe med dokumentasjon og samarbeide tett med anleggsleder og prosjektleder. Du vil få jobbe med flere store anleggsprosjekter på Østlandet.

Av kvalifikasjoner ser vi etter en byggingeniør, gjerne nyutdannet. Du trenger da å ha noe erfaring fra byggeplass enten fra sommerjobber eller som anleggsarbeider, tømrer etc. Videre behersker du norsk muntlig og skriftlig på et flyttende nivå. Høres dette ut som deg, så legg inn en søknad så tar vi kontakt med aktuelle kandidater løpende.

Vi tilbyr:

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

Søknadsinformasjon:

Registrer din CV og søk på stillingen, gjerne med en søknadstekst på www.experis.no

Frist: Snarest, søkere vurderes fortløpende

Arbeidssted: Oslo

Tiltredelse: Etter avtale

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved; Christian Steen, mobil: +47 97 67 88 36 / cmstee@no.experis.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: