Prosjekt- og anleggsleder

Consto AnleggNord er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Anlegg Nord
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø / Nord-Norge
Søknadsfrist29.05.2020

Framtiden ser lys ut for anlegg. Vi har mange fine og interessante prosjekter i porteføljen, som vil gi god utvikling for en engasjert og dyktig anleggsgjeng. Akkurat nå har vi mange spennende prosjekter i vår anleggsvirksomhet i Nord som skal i gang utover våren. Vi i Consto Anlegg Nord er i den forbindelse på jakt etter prosjektleder og anleggsleder som vil få mulighet til å bli en del av vårt utviklende team!

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder er dine viktigste oppgaver å ha sikker styring på økonomi og framdrift samtidig som du har en god dialog med byggherre og offentlige myndigheter. Du støtter den øvrige prosjektledelsen og sikrer god ledelse av øvrige ansatte. Prosjektlederen er også ansvarlig for kontrahering av underentrepriser og at den samlede produksjonen skjer i overenstemmelse med våre krav til kvalitet, HMS og etikk.

Som anleggsleder er dine viktigste oppgaver å ha kontroll på den daglige driften av anlegget med hovedfokus på KS/HMS, fremdrift og økonomi. Du vil som regel ha ansvar for avviks- og endringsmeldinger. Anleggslederen vil være bedriftens representant på byggeplass. herunder kontakt med byggherre, offentlige myndigheter og underentreprenører. Her er det viktig å ha fokus på leveranse i henhold til kontrakt. Planlegging av riggplan, bemanningsplaner og fremdriftsplaner er også viktige arbeidsoppgaver for anleggslederen.

Begge stillinger krever mobilitet innenfor Nord-Norge.

Kvalifikasjoner

  • Høyrere utdanning, fortrinnsvis Bachelor/Master innen bygg – ing/siv.ing
  • Min. 5 års erfaring fra anleggs- eller prosjektledelse hos utførende entreprenør
  • Solid relevant erfaring kan kompenseres for kravet til høyere utdanning
  • Proaktiv ledelse og god økonomiforståelse

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om de ansatte som vår viktigste ressurs. Du liker å utvikle team og trigges av at laget ditt skaper resultatene. I møte med samarbeidspartnere og ansatte skaper du positiv energi og pågangsmot.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt nordnorsk konsern med ambisjoner. Du får stort ansvar og tillit. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

Therese Advocaat Moltu

HR sjef

92 24 50 21

Fredrik Alver Okkenhaug

Daglig leder

92 41 83 99

Søk stilling