Rådgivende ingeniør Byggeteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedFørde
Søknadsfrist31.05.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester til offentlige og private kunder i Sogn og Fjordane. Kontoret i Førde er en del av Region Bergen med over 300 dyktige og engasjerte rådgivere som jobber innen de fleste fagfelt. Vi har et flott arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Markedet i tidligere Sogn og Fjordane er i vekst. For å håndtere en økende mengde spennende og utfordrende oppgaver i regionen, søker vi nå etter rådgivende ingeniør byggeteknikk som kan bidra til å styrke den positive utviklingen vi er inne i.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco Førde vil du få fagansvar som RIB og varierte arbeidsoppgaver med prosjektering, tegning, ombyggingsprosjekter og eventuelt byggeledelse. Oppfølging av kundene vil være sentralt i din arbeidshverdag. Derfor er det viktig at du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du tar ansvar og får ting til å skje, og er opptatt av å levere kvalitet til kundene. Du får være med på å utvikle ditt lokalmiljø, men kan også få ansvarsfulle oppgaver i store, nasjonale prosjekter. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Hvis du er en positiv, entusiastisk, selvstendig og nytenkende lagspiller, med vilje og evne til å skape gode løsninger og resultater sammen med andre, har du et godt utgangspunkt.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Prosjektering og tegning i alle faser av prosjekter (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase).
  • Rådgivning og utredninger av konstruksjoner.
  • Prosjektledelse.
  • Koordinering og oppfølging av oppdrag.
  • Tilstandsanalyser.
  • Ombygging og rehabilitering.
  • Uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.
  • Anbudsbeskrivelse.

Dette kan du

  • Du er ingeniør eller sivilingeniør.
  • Du har helst erfaring med prosjektering og prosjektledelse, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Du har god praktisk og teknisk kompetanse innenfor RIB.
  • Det er en fordel om du har erfaring med å arbeide i eller lede et prosjektteam innenfor faget.
  • Du er kjent med bruk av og tegning i modelleringsplattform (fortrinnsvis Revit)

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Erlend Fauske

Gruppeleder Førde

98 22 76 44

Erlend.fauske@sweco.no

Kim Andre Aarberg

Rådgiver Byggeteknikk

+47 958 94 577

kimandre.aarberg@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: