Ill. Vestfold Næringsutvikling

Bygger ut for nytt lagerkonsept i Holmestrand

Vestfold Næringsutvikling AS skal nå sette i gang å bygge og selge 35 nye lagerseksjoner. Prosjektet er lokalisert på Fibo i Holmestrand.

- Byggetrinn 1 består av sju enheter og alle er solgt. Det jobbes nå med å legge ut byggetrinn 2 for salg i løpet av mai. Går alt etter planen startes det opp med grunnarbeidene på tomta i august. De første kjøperne kan forvente å ta i bruk sin lagerseksjon allerede ved juletider, skriver selskapet i en pressemelding.

De har kommet frem til at Holmestrand manglet et tilbud for de som trenger litt ekstra plass. Konseptet er basert på at det skal være billigere å eie et lager enn å leie.

- Mange bor i dag i leiligheter og eier i tillegg en bobil, båt eller veteranbil. Og en del små og mellomstore bedrifter leier dyre lokaler, sier daglig leder i Vestfold Næringsutvikling AS, Runar Haug.

Vestfold Næringsutvikling AS melder om god interesse for prosjektet og har allerede interessenter til neste byggetrinn som består av 14 lagerseksjoner.

- Så snart tilstrekkelig antall enheter er solgt i byggetrinn 2 settes spaden i jorden, forventet ferdigstillelse våren 2021, sier Runar Haug.