Ingse Galtung Døsvig (t.v.) og Ida Gram.

Ida Gram og Ingse Galtung Døsvig inn i Norsk Eiendom-styret

- Vi er glad for å få med to dyktige kvinner som har gjort kometkarriere i bransjen, sier styreleder Øystein Thorup. 

- Jeg kjenner Ida fra tidligere og hun har alltid imponert meg. Hun er en krysning av faglig god og som forstår bransjen inngående. Ingse gir også et solid inntrykk, og representerer en eiendomsbedrift med lange tradisjoner og store ambisjoner, sier styrelederen i en pressemelding.

Ida Gram (43) er konserndirektør i AF Gruppen der hun blant annet har ansvaret for eiendom. Hun har bakgrunn fra både strategiarbeid, eiendomsutvikling og finans. Gram er utdannet siviløkonom og kom til AF Gruppen i mai 2017 fra stillingen som CFO i Gyldendal. Hun har tidligere jobbet i Orkla Eiendom og McKinsey & Co.

- Jeg har en grunnleggende tro på at samarbeid gjør oss sterkere. Med så mange aktører som vår bransje jobber med, er det ekstra verdifullt. Nettopp bransjesamarbeid og myndighetskontakt er viktige oppgaver for Norsk Eiendom, og jeg ser frem til å ta del i det, sier Gram i meldingen.

Ingse Galtung Døsvig (38) er administrerende direktør i Bara Eiendom. Hun har en mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign fra Kunsthøgskolen i Bergen og arbeidet i designbyrået FuggiBaggi. I 2011 begynte hun i Bara Eiendom, først som markedssjef og senere eiendomssjef. Ingse har tatt videreutdanning i både eiendomsfag, økonomi og ledelse.

- Jeg brenner sterkt for eiendomsbransjen og hvordan både bygg og byrom former folk og samfunn. Det er viktig å belyse eiendomsbransjen rolle som samfunnsaktør og jeg gleder meg til å kunne bidra til dette gjennom Norsk Eiendom, sier Galtung Døsvig.

Styret i Norsk Eiendom består nå av:
* Øystein Thorup, leder (Avantor), 2020-2021
* Christine Kahrs (Paal Kahrs Eiendom), 2019-2021
* Stig Bech (Solon Eiendom), 2019-2021
* Salman Saeed (Podium Co-Living), 2019-2021
* Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom), 2020-2022
* Ida Aall Gram (AF Gruppen), 2020-2022

Observatør: Katharina Bramslev (Grønn Byggallianse)

Fra gneralforsamlingen i Norsk Eiendom. Foto: Norsk Eiendom