IT-sjef

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2019 for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 800 medarbeidere over hele landet. Backe bygger offentlige, bærekraftige bygg til omsorgs- og skolesektoren, næringsbygg, og boliger for mennesker i alle faser av livet. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i over 70 år.

FirmaBacke Entreprenør
FylkeOslo, Viken
StedLysaker
Søknadsfrist01.06.2020

Engasjert og nysgjerrig IT-sjef som trives både strategisk og operativt

Vi i Backe har ambisjoner om å være fremst i bransjen når det gjelder digitalisering. Dette innebærer å utvikle og ta i bruk gode teknologiske løsninger som øker effektivitet og kvalitet. Til å bidra i dette arbeidet søker vi en nysgjerrig, nytenkende og gjennomføringssterk IT-sjef som trives med å jobbe både operativt og strategisk. Du blir en sentral sparringspartner og rådgiver for ledelsen i Backe Entreprenør og våre datterselskaper. Du får ansvaret for å lede IT-avdelingen, igangsette og gjennomføre IT-prosjekter, i tillegg til å skape et godt samarbeid med våre leverandører.

Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsevner og trives med å jobbe i tett samarbeid med både selskapsledelsen og ute i våre prosjekter. For å lykkes i rollen er det viktig at du er operativ men med god evne til å jobbe strategisk. Du er samarbeidsorientert og har sterk gjennomføringsevne.

I Backe har vi en sterk kultur, og for oss er det en selvfølge at du er stolt bærer av våre verdier; pålitelig, ærlig og faglig dyktig.

I tillegg ønsker vi at du har:

  • 5-10 års erfaring med IT-drift / digitalisering / digital transformasjon
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Faglig oppdatert kunnskap på teknologiske løsninger, utvikling og trender
  • God forståelse for løsningsarkitektur / IT-arkitektur

Vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende stilling i et selskap med ambisjoner og vilje til å investere i ny teknologi.
  • Stor påvirkning på egen arbeidshverdag med korte beslutningslinjer i et uformelt og godt arbeidsmiljø med kompetente og resultatorienterte kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser frem til å høre fra deg.

For mer informasjon, kontakt gjerne vår rådgiver hos Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285.

Registrer søknad og CV snarest og senest innen 1. juni på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: