Rådgivende ingeniører bane

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeHele landet
Stedflere lokasjoner
Søknadsfrist14.06.2020

Vi trenger flere dyktige ingeniører til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige kollektivløsninger og godstransport innen bane.

Har du spisskompetanse innen kontaktledning, lavspent, tele, spor eller signal ? Eller er du kanskje nyutdannet innen bane fag? Er du i tillegg litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel, d a er dette absolutt noe for deg!

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur der bane løsninger blir mer sentralt vil være et viktig grunnlag for velfungerende byer i morgendagens bærekraftige samfunn.

Vi ønsker å være med på å forme fremtidens kollektivløsninger og transport innen bane, og har derfor behov for å styrke vår kapasitet med både spiss - og breddekompetanse in nen banefag.

Akkurat nå har vi behov for:

  • Erfarne og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører med spisskompetanse innen kontaktledning, lavspent, tele, spor og signal.
  • Erfarne sivilingeniører/ingeniører innen bane med erfaring som oppdragsleder

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende samferdselsprosjektene over hele landet. I dag har vi en viktig rolle i ny Fornebubane i Oslo og er den foretrukne leverandør av blant annet utredning «pilot skifterobot» for Jernbanedirektoratet. Vi er ledende innen prosjektering av godsterminalprosjektene som planlegges i Norge. Dette er tydelige bevis på at vi er dyktige på teknologi og er godt rigget for fremtidens oppdrag.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE BANEINGENIØRER

I Multicons ult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å ta en ledende posisjon innen samferdsel, hvilket krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiver for dyktige baneingeniører. Derfor har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at du skal trives hos oss.

Ikke bare tar vi del i de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, vi er opptatte av å skape gode, velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Vi tilbyr et tverrfaglig miljø med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenkning, kreativitet og estetikk.

Er dette noe for deg? Send oss din søknad idag! Vi behandler søknader løpende.

Kontaktpersoner:

Håkon Bratlien

Avdelingsleder Bane

hakon.bratlien@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: