Forskalingssnekkere

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke .

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019) og virksomheten har ca. 3 150 ansatte, hvorav 1 900 fagarbeidere og 1 250 funksjonærer.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist31.05.2020

Veidekke søker deg som vil jobbe som fagarbeider innen betongfaget på våre prosjekter i Agder. Vi ser spesielt etter deg som har lengre erfaring med systemforskaling. Hos oss får du være med på å planlegge din egen arbeidshverdag med hensyn til produksjon og sikkerhet.

Arbeidsoppgaver

Du er faglig sterk. Du viser gjennom ditt engasjement og dine holdninger at du er en medarbeider for fremtiden. Det er viktig for oss at du er en person som ønsker å involvere deg i jobben.

Hvis du er så dyktig som det vi vil du skal være, bidrar du aktivt i planlegging av jobben som skal gjøres. Du er en lagspiller som vet hva som må til for å lykkes, og du gjør dine gode kollegaer bedre. Du vet nemlig at det er summen av det vi sammen får til som skaper resultatene.

Kvalifikasjoner

Du snakker og skriver et av de skandinaviske språkene, bør ha minst ett relevant fagbrev og du må ha førerkort klasse B. Andre sertifikater og kurs er selvsagt ingen ulempe, men gjennom Veidekkeskolen vil du også få muligheter til å øke din kompetanse.

Kontaktperson:

Jens Birger Flystveit

915 27 278

Søk stilling

Vis flere stillinger: