Prosjektsjef eiendomsinvesteringer

Siva – Selskapet for industrivekst – er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling bestående av inkubatorer, næringshager, katapultsentre, innovasjonsselskaper, samt innovasjonssentre og industribygg. Siva skal, gjennom sin eiendoms- og innovasjonsvirksomhet, være statens virkemiddel for å tilrettelegge for ny industri, nye arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn i hele Norge. Siva gir næringslivet vekstkraft.

FirmaSiva – Selskapet for industrivekst
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.05.2020

Vi gir næringslivet vekstkraft - vil du bidra?

Vårt samfunnsoppdrag er å tilrettelegge for ny industri, nye arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn. Vi er en etterspurt investeringspartner, og gjennom vår eiendomsvirksomhet utvikler og forvalter vi eiendom for næringer som er nye og umodne, bedrifter med behov for omstilling og vekst eller der etablering er spesielt krevende. På bakgrunn av vekst i vår portefølje søker vi nå prosjektsjef eiendomsinvesteringer.

Som prosjektsjef eiendomsinvesteringer vil du lede egen portefølje innen eiendomsutvikling. Dette medfører blant annet ansvar for å analysere og bearbeide prosjekter fram mot investeringsbeslutning, enten i et aksjefellesskap eller alene. Videre vil du være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre eiendomsprosjekter, samt være prosjekteier og oppdragsgiver mot rådgivere, entreprenører samt øvrige samarbeidspartnere i utviklings- og gjennomføringsfasen. Du vil ivareta våre interesser gjennom styrearbeid i eiendomsselskaper.

Vi søker deg som har høyere relevant utdanning, gjerne innen bygg, eiendom, industri, prosjektstyring etc., men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Videre har du økonomisk og juridisk forståelse knyttet til eiendomsvirksomhet og vesentlig erfaring som prosjektleder fra utvikling av eiendom, fortrinnsvis næringseiendom. Som person må du kunne vise til god gjennomføringsevne hvor du handler på eget initiativ. Gjennom din systematiske og metodiske tilnærming er flink til å lede og drive prosesser. Videre er du en lagspiller som kommuniserer, forankrer og involverer.

Vi tilbyr en samfunnsnyttig og utfordrende rolle hos en etterspurt partner for investering i ny næringseiendom. Du vil få anledning til å delta i langvarige og komplekse prosjekt regionalt og nasjonalt, hvor du får samhandle med tverrfaglige og kompetente miljø.

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis, Emil Lutterloh-Lie, mobil 468 91 281 eller Anne Dordi Alseth, mobil 924 48 268. Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Deretter vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne dette i søknaden. Du blir varslet dersom ønsket om unntak fra offentliggjøring ikke blir tatt til følge. Vi gjør oppmerksom på at unntak fra offentliggjøring kan omgjøres i en eventuell klagesak. Søknadsfrist 20.05.2020.

Søk stilling